Bendros žinios apie mikroschemos

M

mr_cable

Guest
Sveiki visi, Aš esu elektronikos srityje pradedantysis, aš girdėjau daug apie IKS .... Aš noriu žinoti, teoriją, įgyti šią technologiją, everythg apie juos .... tiesiog bendrąsias žinias, o ne rimtas dalykas ...... thx ...

Hi .. U sako ura pradedantysis .... Tad geriau skaityti žurnalo "Elektronika (EFY)" Tai suteikia ir daug įžvalgų į pagrindinių dalykų OS mikroschemos ..... ir visų kitų aspektų, susijusių su elektronikos srityje ..... Taip pat aplankykite puslapį IEEE spektro ...... U žinos naujausią technologijų pažangą, www.spectrum.ieee.org

i dont know, žurnalo gimęs kalbėti apie ... ir IEEE ir sakė, kad jos apie naujausių technologijų, aš noriu žinoti tik pagrindus .....

jūs galite kreiptis į bet kuri nedaloma elektronikos knyga ir labai specifiškai "bebebop" eBook.

aš manau, kad, jei relly domina šioje gražiausias žodis ir dizainas Integriniai grandynai, turite gauti serius į jį ir pradėti readin gerų dalykų. Tai reiškia, gauti sau kopiją pilka ir Razavi knyga, žvaigždė skaityti tuos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back