Bendrojo Šaltinis Vienos pakopos stiprintuvo su PVO diodas, laidu sujungtas Įkelti

2

20tech11

Guest
Sveiki visi, Ar kas nors pasakykite man, kaip DC atsakas PVO diodas, laidu sujungtas apkrova NMOS vairuotojas, suteikia VDD-V studijų jeigu mes nepriežiūros Subthreshold currrent ir daugiau kaip VDD-V studijų, jei mes manome, subthreshold dabartinės? Mano abejonės patinka, kai įėjimo įtampa yra 0, NMOS yra išjungtas, tačiau išėjimo įtampa VDD-V studijų! Kaip jis turėtų būti? Kadangi nėra srovė, kaip Vout galima VDD-V studijų? Prašau pasakyti apie subthreshold poveikį dabartinės pernelyg! Ačiū Vineeth

Mano abejonės patinka, kai įėjimo įtampa yra 0, NMOS yra išjungtas, tačiau išėjimo įtampa VDD-V studijų! Kaip jis turėtų būti? Kadangi nėra srovė, kaip Vout galima VDD-V studijų?
"(Absoliučiai) Nr srovė" neegzistuoja tikrovėje. Ties jungtimi mazgo įtampa vis dar VDD-V studijų, net jei yra FA diapazonas (1e-15 ≈ 6000 elektronai / s), nes PVO diodas's varža «varža įjungtas off NMOS.
pasakykite man subthreshold poveikį dabartinės pernelyg!
Skaityti knygas analogas dizainas , pvz [color = "blue"] ["Allen / Holberg] [/color]" CMOS Analog Circuit Design "Davidas M. [color =" blue "] [Binkley] [/color] "kompromisus ir optimizavimas Analog CMOS Design" Behad [color = "blue"] [Razavi] [/color] "Dizainas Analog CMOS integriniams grandynams"

Labas Erikl, Labai ačiū .. 1. Bet aš negaliu suprasti, kaip jis gali būti VDD-V studijų. Jei jis yra VDD-V studijų, th PVO yra ĮJUNGTAS ir visiškai inversijos sluoksnis turėtų būti sudaryta. Be diodas, laidu sujungtas stiprintuvu, kaip vartai (Drain įtampos abiejų NMOS ir PVO) įtampa PVO pasiekia V studijų su 0 įėjimo įtampa? Aš tikrai supainioti paaiškinti grandinės darbo, kai 0

1. Bet aš negaliu suprasti, kaip jis gali būti VDD-V studijų. Jei jis yra VDD-V studijų, th PVO yra ĮJUNGTAS ir visiškai inversijos sluoksnis turėtų būti sudaryta. Be diodas, laidu sujungtas stiprintuvu, kaip vartai (Drain įtampos abiejų NMOS ir PVO) įtampa PVO pasiekia V studijų su 0 įėjimo įtampa? Aš tikrai supainioti paaiškinti grandinės darbo, kai 0

Sveiki, 2. Bet aš esu supainiotas, kaip išėjimo mazgas turi įtampos susidaro, kai Vin = 0 .. Ar dėl subthreshold dabartinės? Vineeth.
Jei aš suprantu, jūs teisingai, norite studijuoti už Vin = 0 situacija (VGS (NMOS) = 0). Šiuo atveju yra tik nuotėkio srovės per tiek FETs. Diodas prijungtas PVO, tačiau neturės (VGS (PVO) = 0), nes jos vartai yra prijungtas prie jo nutekėjimas, taigi 0 ≤ VGS (PVO) ≤ V studijų (PVO). VDD-V studijų yra ne perkrytis PVO , bet prie bendrų mazgų įtampos nurodytos su GND. Priežastis: | VGS (PVO) |> VGS (NMOS) = 0

Aš painioti, kaip išėjimo mazgas turi įtampos susidaro, kai Vin = 0 .. Ar dėl subthreshold dabartinės?
Taip. Paprastai vadinamas nuotėkio srovės už VGS = 0, ir subthreshold dabartinis ir 0 ≤ VGS ≤ V studijų.

Taigi aš turiu apie tai topologijos klausimą. Be Razavi teksto Dizainas Analog CMOS mikroschemos jis įrodo, kad holdingo padidėjimas yra proporcingas overdrive įtampa PVO į NMOS santykis. Av = | Vgs2 - Vth2 | / | Vgs1 - Vth1 | Bet tada jis sako pelnas yra ~ gm1/gm2 o tai reiškia, įgyti yra atvirkščiai proporcingas pirmiau. Jis pripažįsta paradoksą, tačiau aš nežinau, kodėl tai įvyksta, ar ką tai reiškia? Bet mintis?

Av = | Vgs2 - Vth2 | / | Vgs1 - Vth1 |
Svarbiausia lygtį ( Razavi s (3,35), mano kalba) reiškia teisingai pritaikytas W / L santykį tiek tranzistoriai ir jų μn / μp santykis, taip pat, kadangi Av = gm1/gm2 (3,36) resp. (3,37) vis dar yra šių santykių. Manau, kad Razavi s Pavyzdys 3,3 "ir jos sprendimas (tame pačiame puslapyje, žemiau) paaiškina šios gana gerai. Ir čia ateina matematika: [url = http://images.elektroda.net/62_1302374506.png]
62_1302374506_thumb.png
[/url]

Suprantu jūsų matematikos, bet galite paaiškinti, kodėl (3,35) rodo, Av = | Vgs2 - Vth2 | / | Vgs1 - Vth1 | o Av ~ | Vgs1 - Vth1 | / | Vgs2 - Vth2 | nuo (3,36) ir (3,37). Tai tarsi sakydamas: = 1 / A.

Jei atsekti mano matematikos thouroughly turėtumėte suprasti, kad šios dvi lygtys yra nuosekli: Lygiosios šaknis paskutinę lygtį nurodyta pirmiau, ir gauti Razavi lygtys (3,33): [TEX] A_v ~ = ~ - \\ sqrt {{{\\ mu_n C_ { jautis}} \\ over {\\ mu_p C_ {jautis}}} ~ \\ cdot ~ {(W / L) _1 \\ over (W / L) _2}} [/tex]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back