bendro režimo feebdack reikia ar ne?

S

sofia_huze

Guest
Aš naudoju Diferencialinė vieno baigėsi Opamp.ji turėti bendrų režimu problema.

bendro režimo atsiliepimą reikalaujama, ar ne?

Jei naudojate bet Diferencialinė gamybos etape didelės varžos rezultatų jums nereikia CMFB.
Jūs paprastai nereikia tokio etapo projekto vienas baigėsi produkcijos Opamp.Taigi jums nereikės nerimauti.

hi Sara,
jei dizainas Diferencialinė iš stiprintuvas, naudoti CMFB paduodant bendrąją būdas triukšmo, aš taip pat projekto poslinkis grandinės nustatyti sąnaudų dc punktas įtampos?

CMFB pirmiausia naudojama nustatyti poslinkis taškų.Paduodant bendrąją režimu triukšmo, jums reikia pagerinti CMRR.Aš nematau, kaip CMFB galima naudoti "pagerinti" CMRR.

ačiū Sara, manau,
kad tai, ką jūs kalbate, yra prasminga.

Aš dizainas vienu baigėsi klaida vairo kaip CMFB grandinės kaip Razavi knygoje aprašoma, tačiau nustatyta, kad dc punktas Diferencialinė iš beveik 50mv po mano CM atskaitos įtampa, kuri yra VDD / 2.Atrodo, kad mano CMFB grandinė negali išspręsti šališkumo punkte.Ką manote apie šią problemą?ačiū.

Kur tu šerti atgal CMFB ... iki uodegos srovės šaltinis?

wangh, sutikau tą pačią situaciją su jumis.
Turite atitikti srovės CMFB etapą ir atsiliepimą Opamp etape.

Ar kas nors pasidalinti schema arba informacinius lapus apie CMFB prašome, manau, ji yra įdomi.

Ei,

Aš sukurta nepertraukiamo laiko CMFB CKT visiškai Diferencialinė amplifier.if norite CKT, ir galite siųsti Jums,

ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back