C
calculus_cuthbert
Guest
Bendras harmoninis iškraipymas apskaičiuoti tik sinusoidės signalų arba gali būti padaryta trikampio signalų?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Deja, kaip tik atvirkščiai yra tiesa . Apibrėžimo SINEWAVE THD koeficientas yra lygus nuliui (ne harmonikos). THD apskaičiavimas prasminga tik ne sinusiodal bangos (kaip trikampis ar viskas tarp sinuso ir sqarewave).
Atsiprašau, aš pagarbiai nesutinkate. Kaip FVM, THD apibrėžia, kiek iš gryno SINEWAVE jūsų signalas. Yra ir kitų būdų, jokių konkrečių pavadinimų, naudojamas išmatuoti, kaip toli nuo jūsų signalas, pavyzdžiui, trikampio banga ar kelių tonų signalų. Taigi, manau, kad jei užsiminėte Bendras harmoninis iškraipymas yra nuoroda į sinusoidės signalų.Atsiprašome, tik yra priešingai. Apibrėžimo SINEWAVE THD koeficientas yra lygus nuliui (ne harmonikos). THD apskaičiavimas prasminga tik ne sinusiodal bangos (kaip trikampis ar viskas tarp sinuso ir sqarewave)
Bendras harmoninis iškraipymas apskaičiuoti tik sinusoidės signalų arba gali būti padaryta dėl trikampio signalų, taip pat [/i] Mano supratimu, tai skamba taip, tarsi Calculus_Cuthbert maniau, THD principas galėtų būti taikomas arba dėl sinusinės (!!!) pavyzdžiui trikampis signalų. Ir bando būti 100% teisinga, mano pirmasis atsakymas buvo grindžiamas prielaida, kad signalas, kuris yra vadinamas "sinusoidės" yra tikrai aišku, sinusinė THD = 0% (žinant, kad tai, žinoma, yra nerealu atveju) ir kad visų kitų signalų, kurie šį "idealių sinuso" THD sąvoka taikoma nukrypti nuo. Gerai? Linkėjimai lvw