Bendraašius kabelius Aukštos įtampos impulsų matavimas

M

mmv2062

Guest
Hi everyone, Aš, kad galėtumėte susisiekti su 500V piko 50uS į osciloskopu pulsas naudojant bendraašių kabelių. Kokio tipo bendraašius turėčiau naudoti? Bandžiau su RG11, bet pagal RG11 Belden specifikacijas, maximun įtampa yra 300Vrms. Pulsas yra kilęs iš talpinė daliklis (K = 800) ir aukštos įtampos impulso bandymas transformatorių. Ačiū

300Vrms yra vidutinis. Jūsų 500V yra didžiausia, kokia yra jūsų vidurkis? Turėtumėte rasti kabelis gali toleruotinos savo piko ir vidutinis tuo pačiu metu.

RG11 yra nurodyta su 5 kVrms darbinė įtampa dėl žemo dažnio. RF operacija bus papildomai apribotas odos efektas ir dielektrinių nuostolių. Aš negaliu įsivaizduoti, kad apribojimai taikomi jūsų problema.

Jūs, žinoma, suprantame, kad 500V impulso bus užpūsti priekio dauguma standartinių oscilografai! Jums reikės varžinio įtampos daliklis, ir ji turėtų būti priderinta prie kabelio banginės varžos.

Taip, aš naudoju 100X osciloskopu zondo ir planuojama panaudoti T jungtis, kad galėtumėte susisiekti 75 Ohm terminatorius ir osciloskopu's zondas. Ačiū biff44.

Atsiprašome, pernelyg anksti ryte i guess, bet kad nėra jokios prasmės. Prašome suteikti mums eskizas. Tiksli informacija apie tai, kaip jūs tai darote nustatyti, ar ji veiks, ar ne.

Manau, bendraašius turėtų galioti 75 omų, terminatorius, kad būtų išvengta atspindžių. Bet man reikia, kad galėtumėte susisiekti osciloskopu zondas, kuris 10M lygiagrečiai su kai kuriais talpos ir BNC jungtis, tada T jungtis leiskite, kad galėtumėte susisiekti bendraašius su terminatoriaus ir oscilografo zondas, naudojant BNC-F tipo adapteriai. Sistema veikia dabar be terminatoriaus, bendraašiai (30MT maždaug) yra tiesiogiai prijungtas prie zondo. Šiuo atžvilgiu, mano nuomone, gamina svyravimai ir impulso kilimo.

Kaip biff44 jau minėta, varža suderinta, mažo pasipriešinimo įtampos daliklis būtų akivaizdus sprendimas, jei optimalus pulsas veiklos yra skirta. Naudojant didelės varžos pasyvus osciloskopu zondas, kaip įtampos daliklis yra žinoma, yra įmanoma, bet 75 omų nutraukimą perdavimo linijos yra privalomas. Įėjimo talpa osciloskopu problemiškai vis dar sukelia pamąstymų, todėl šis sprendimas negali konkuruoti su varžinio daliklis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back