Bendra režimu nuomonės visiškai Diferencialinė Opamp?

W

wangh19

Guest
Aš dizainas visiškai differentiall Opamp su CMFB.Jis gerai veikia kaip atvirojo kontūro vairo, ir nėra problemų su PM ir stabilumą.Bet aš ją naudoti closeloop būdas yra resisters atsiliepimą Opamp, jis gali neveikti.Aš patikrinti dc punkto įvedimo kurie gose į VDD, todėl atrodo CMFB negali dirbti racionalus būdas jėga nuolatinės srovės įtampa sąnaudų vadovautis sąnaudų bendro režimo atraminė įtampa.kas ne taip su mano grandinės?ačiū

Pierwsze APU od AMD , wchodzące w skład platformy Brazos cieszą się dużym popytem, a użytkownicy chwalą wydajność tych układów w stosunku do ilości pobieranej ...

Read more...

į opam grandynas yra tik copyed iš Razavi knygą, nėra jokios Wykrętny punktų, susijusių su mano grandine.Į opam yra skirtumas bendrą dviejų stiprintuvų su frezuotojas dangtelio kompensacija, ir CMFB naudoti klaidos vairo jausmų ir dc punkto opam Diferencialinė produkcijos votage ir atsiliepimai kontroliuoti įstrižinės įtampos srovės apkrovos tranzistorius, pirmojo etapo Opamp amplifer.Gegužė nors duoti man sugesstions patikrinti problemą? Ačiū

Ar Opamp šuolininkas į rezistorius pakrovimo?Galbūt rezistorius poveikį išėjimo varža.
You'd better įkelti schema.

Sveiki, aš sukurtas paties config .. Visiškai diferencialas su CMFB.
Ar galėtumėte nusiųsti schematinis .. tiesiog zrzutki ..
kad aš galiu jums padėti,

Ačiū

wangh19 rašė:

Aš dizainas visiškai differentiall Opamp su CMFB.
Jis gerai veikia kaip atvirojo kontūro vairo, ir nėra problemų su PM ir stabilumą.
Bet aš ją naudoti closeloop būdas yra resisters atsiliepimą Opamp, jis gali neveikti.
Aš patikrinti dc punkto įvedimo kurie gose į VDD, todėl atrodo CMFB negali dirbti racionalus būdas jėga nuolatinės srovės įtampa sąnaudų vadovautis sąnaudų bendro režimo atraminė įtampa.
kas ne taip su mano grandinės?
ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back