Bendra Gerber failo klausimas Mentor wg2004,.

S

sonicss

Guest
Kaip išvesti Gerber failus sluoksnis Soldermasker), be VIaS. pamatyti nuotraukas!

Jūs turite atidaryti "padstack redaktorius" Via padstack ir pašalinti soldermask lygio trinkelėmis.

Thank u. Bet Kaip pašalinti TEAR Trop slodermasker sluoksnio Gerber failą?

Jūsų Gerber sąrankos failas yra neteisingas. Kadangi jūs pasirinkote SMD pagalvėlės ir per hole trinkelės, gaunate maršrutų programą, pridedamų ašaros. Sąrankos turinį ekrane už soldermask viršuje, pasirinkite "nėra" "sluoksnis". Per "valdybos elementai", pasirinkite "Soldermask viršų", ir laikykite nuspaudę Shift klavišą ir pasirinkite "lenta kontūrą", jei norite, kad įtraukti. Tai bus tik aukščiausios soldermask pagalvėlės, pridedamų į padstack redaktorius, taip pat soldermask viršų piešimo sluoksniu, kur jūs galite pridėti tekstą, jei norite, ir diskusijų kontūrus, jei šis pasirinktas sklypas. Galima būtų padaryti tą pačią procedūrą apačios soldermask. Be to, viršutinis ir apatinis solderpaste lygis yra panašus.

Nemanau pridėti soldermask trinkelėmis mano padstack. todėl sąranką Gerber galimybių. Aš pasirinkti layer1 sluoksnio skyriuje. punktuose pasirinkite SMD padas ir per padas.

[Quote = sonicss] Nemanau pridėti soldermask trinkelėmis mano padstack. todėl sąranką Gerber galimybių. Aš pasirinkti layer1 sluoksnio skyriuje. punktuose pasirinkite SMD padas ir per padas [/quote] Jūs turite, soldermask pagalvėlės turi būti didesnis, kad įprastos pagalvėlės nes įregistravimo problemų. (Trinkelės turėtų būti minimalus 0,010 "(0.25mm) didesnis. Padarykite savo sąrankos failo atrodyti pridėtą failą čia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back