Belaidis energijos perdavimas modeliavimas

O

omeralich

Guest
brangusis visa tai gali skambėti šiek tiek neaiškus, bet kas tai yra:.. (iš tikrųjų aš dirbau projekto perdavimo belaidžiu energijos, naudojant du rezonuojančiam ritės projektavimo ir bandymo aparatūros pasirodė gana gerai man pavyko pašarų 56watts. ir gavo 39watts skiriama 1,5 pėdų atstumu. aš žinau, skaičiai nėra perspektyvi, tačiau tai, ką turiu daryti. aš noriu optimizuoti parametrus, siekiant pagerinti elektros energijos perdavimo ir kad aš turiu imituoti įvairius linijos tipai ir galios nuostolius, . Aš žinau, tai turėjo padaryti prieš šį vertus, iki projektavimo aparatūros, bet dabar aš tikrai sutaupyti sąnaudas ir daryti atvirkštinės inžinerijos jį optimizuoti mano aktuali problema yra ta, kad aš nežinau, apie bet kokius su pajėgumais programinė įranga, imituojanti / projektavimas linijos ir įvertinti EM galios perdavimo. * Aš žinau, kad ten profesionalai bus juoko Skaitydami šį tekstą, bet kaip aš naujokai, tai ne antenos, o ne dirba mikrobangų krosnelė. tai grynos energijos perdavimo sukeltas elektromagnetinis laukas, kurie rezonuoja ir ritės. Gerai, jei kas nors suprato problemą ir nori padėti man, yra tikrai dėkinga. Thanks in advance. Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back