belaidžio çkroviklç?

S

sonubkk

Guest
i was jus domins .. tai įmanoma bevielio telefono ar elektroninio įrenginio çkroviklç .. I WÜD norėčiau HV visas detales, susijusias su šia tema .. becuz ir gali būti vieną iš jų mano universiteto projektas ..

thanxx

Taip, tačiau tai būtų labai inefficent, gal 2%, jei jūsų lucky.But, jei norite padaryti vieną Siūlyčiau transformatoriaus aukštos įtampos geresnio veiksmingumo ir ilgiau diapazone.

Pabandykite gauti 2 100 linijų laidai ir įdėti 9 voltų bateriją į vieną ir volt/100 ar taip (pavadinimas skaitiklio ištrūkimo man) metras dėl kitų ritė ir spustelėkite kontaktų į tešlą ant vielos loop.You Turėtumėte pamatyti mažą ir greitas energijos spike.And eiti iš ten.

kiek aš žinau, kažkas panašaus, kad būtų daug powerloss ir todėl būtų labai neefektyvu ...jei ir bandykite transformatorinės tipo nėra gonna kilnojamąjį Coz ir perkelti jį efektyvumas gonna go down ...gal ir gali bandyti naudojant šviesos energijos ...

thnx for ur comments ... jei jo taip inefficent ... Ar galiu naudoti kažką labiau bangų link link mano prietaisas, i want to mokesčio ... noriu, kad būtų geriau ..

thnx

Vėjas 200 vyriai 28 vėžės vielos aplink varžtams ir 300-500 vyriai vielos aplink kitą varžtą ir naudoti kintamosios srovės įtampa arba kristalai ant 200 linijų gaminti AC.On antrąją 300-500 vyriai pridėti diodas, kad įtampa DC . Tikrinti papratimas turi prijunkite jį, kad ten yra bevielio but wouldnt vietos daugiau nei 1 / 12 colio atstumu.

Iš tikrųjų šiuo klausimu yra contraversial vienas, perdavimas Mikrobangų energijos.Kaip buvo minėta, tai galėtų būti veiksmingas, vis svarbiau, nei, kad brangu, kad wouldnt verta net ir bandyti.

Yra būdas, kad efektyvumas šiek tiek be radiation.if buvai naudoti gabalėlio metalo, kad yra cuved tas pats, kaip teleskopai ir padėkite imtuvą į centrą gausite geresnius spektrą ir efektyvumą.

Mokslas / Hawkings related.It būtų lengviau, jei galėtumėte sulinkti erdvės ir sukurti 2 Juodoji skylė jungiantys viena kitai tiesia line.In teorija jos įmanoma ir jei jiems teisę tik nežymiai judėjimas būtų jums per (būtų nutraukti equlibreum ir juodos skylės gravitacinis traukos ar jums reikės masės kiekiai energijos, sintezės nebūtų pakankamai!) Bet jei galėtumėte profesorius Hawkings bus jūsų mokiniais.

Išvykimo data: eCoupled Pažangios Belaidis Galia
http://www.ecoupled.com/

Jie darbo metodas vadinamas indukcija.Daug popieriaus nėra.

Dantų šepetėliu dirba tą patį metodą.

Jau yra įmonės darbo dėl tokių produktų.
Tai vadiname "Laukiniai Charger"

http://techdigest.tv/2007/01/ces_2007_wild_c.html

Jūsų nuorodos.www.siongboon.com

Yra Straipsniai apie šiuo klausimu šį mėnesį mokslo Amerikos žurnalas.

Check it out

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back