Beaidės kameros Patikimumas

P

pollop

Guest
Sveiki Kaip mes galime patikrinti, kaip veiksmingai beaidės kameros suppressions atspindžių?

paprastai per beaidės kameroje kelis bandymus, statybos, kuri atliekama siekiant patikrinti, jei struktūra yra gerai kurti. Tie bandymai yra kažkas, kas yra akredituotos, daryti bandymus ir spaudai sertifikavimo kiekvienai iš jų. Paprastai gerai žinomas antenos matavimas gali būti rodo, kaip kamera veikia. Jei rezultatų, kokių tikėjotės, galite manyti, kad kamera atlieka savo darbą. Bet kokiu atveju tai yra paprasta, ekonomiškai mažiau ir trivialus būdas gauti tik idėja nėra atspindžių šoninė sienelė. Tačiau, jei aš norėjau išbandyti kamerą norėčiau išmatuoti atspindys nuo šoninių sienelių, naudojant tik 1 TX / RX antena, nukreipiantys kameros viduryje. Norėčiau priemonė S11 kamerą ir ją palyginti su apskaičiuota išraiška norėčiau tikėtis laisvos vietos. Palyginant juos aš tikriausiai gauti nuorodų apie atspindžius nuo ribos ....

dėka beetro78, turiu geresnę idėją dabar. Aš turėjo kitą minties ... Ar yra koks nors būdas išbandyti sugeriančios medžiagos?

Taip, bet aš ne į temą ekspertas. Anyway, absorberio sienelės (viena pannel gali būti pakankamai aukšto dažnio), dvi antenas, viena trasmittig ir vieną gaunančiąją ryšulio sistema priekyje, galite carachterize pannel elgesį. Žemo dažnio gali būti sunku, nes jums reikia elektra didelių struktūrą, sumažinti sklaidos boudaries poveikį. Bet kokiu atveju, aš tikiu, kad yra daug Littérature galite rasti beaidės bandymų kameroje, skydas bandymų, absorberio bandymų ir tt .. Aš atrodys "Amazon" Iki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back