beaidės kameros kalibravimo

V

vfurlan

Guest
Aš problema kalibratorius mažas beaidės kameros.I'm doing kalibravimo su konstanta srityje - 1.5x1.5 m paviršius yra padalintas į 16 punktų.Tikrų lauko lygis yra nustatytas.Už kiekvieną tašką ir kas dažnis (aš vis Freq su 5% veiksmų, ir 6V / m lauko lygio, kaip nurodyta EN 61000-4-3 CEI) signalo lygis generatorius yra registruotas.
Mano problema yra ta, kad matuojant kol aš negaliu to padaryti mažiau nei 16 valandas.Tai kelias ilgas.Mano lauko jutiklio baterija įpratęs paskutinį kol (jei nieko).Ar kas nors tai beaidės kameros kalibravimo?How did you do it?I'm using Rohde & Schwartz instrumentai ir priemonės vairuotojų daromi Labwiev.

C'mon!Ar kas nors tai beaidės kameros kalibravimas.How did you do it?

Turiu namų beaidės kameros.
Bet aš ne visas problemas, ir yra tik kelios temos, atidžiai dėmesio.
Pirmasis naudoti mažai energijos, kiek įmanoma.
Antra absortion medžiaga turi apimti ryšio tokie dideli, kaip įmanoma.
Trečia drėgmės ir temperatūros pokyčių matavimus todėl pabandykite mantein jų kontroliuojamas.
Aš beaidės kameros su putų poliuretano spurgų nudažyti dažais padaryta įvairių ferito miltelių.
It works fine for my turi 80-2.500 Mhz.
Kokie modeliai priemones naudojate?

Szukałam Agilent popieriaus kur rodo labai aiškiai, kaip naudoti jiems priemones su beaidės kameros.
Pirma, yra ne prisitaikymas prie tai tiesiog pakeiskite antenos su žinau įgyti tie (NUORODŲ antena) ir galite pradėti naudoti kamerą.
Atminkite, kad naudoti kaip mažos galios, kaip galėtumėte sumažinti thats už aidų.
Su savo kamera galiu naudoti 2-15 mW kaip Sweeper galiu naudoti HP8922 ir galios matavimo Boonton 4.200 su 5 tipo jutiklis.
Man tikrai labai malonu su rezultatais išbandyti antenas nuo 130MHz iki 2,45 Ghz
(2.4 GHz naudoti kaip generatorius kartą WiFi maršrutizatorių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back