Be to iš IEEE754 vieną tikslumo slankiojo kablelio .......

W

watabe112

Guest
gali kas nors padėti man ..... Kaip pridėti IEEE754 slankiojo kablelio ..... man reikia rasti tai .... Pirmiausia, man reikia įdėti ... tada suskirstykite .... man reikia rašyti į verilog ..... gali kas nors padėti man ....:|

Yra du ar trys slankaus kablelio padidinimas kodai opencores. Atsisiųsti juos ir patikrinkite kodus. Jis duos jums apie kodavimo idėją.

Altera yra pilnas sąrašas slankiojo kablelio TL šerdys. Rasti juos Mega-vedlio Kvarta.

hi everyone ...... gali kas nors patikrinti už mane ..... ar mano programa yra teisinga ?..... man reikia pridėti IEEE754 vieną tikslumo numeris ....... ............................................... Kodą .. .................................................. .......................... modulis modadd (įvesties CLK, įvesties [31:0], įvesties [31:0] b produkcijos raj [31:0] r); vielos sa; vielos [07:00] ea; vielos [22:00] fa ; priskirti sa = [31]; priskirti ea = [30:23]; priskirti fa = [22:00]; vielos sb; vielos [07:00] eb; vielos [22:00] fb; priskirti sb = b [31]; priskirti eb = b [30:23]; priskirti fb = b [22:00]; / * 1-asis etapas. * Rūšiuoti numeriai pagal eksponentės. * Tampa su didžiausia eksponentė skaičių. * Paneigti b atveju atimtis. * / Reg SA1; raj [07:00] eL; raj [22:00] fracL; raj SB1; raj [07:00] ES; raj [22:00] fracS; visada @ (posedge CLK) pradėti jei (ea > eb) prasideda SA1

Ar vadovą apskaičiavimo ir išsiaiškinti, kokios tarpinės produkcija yra netinkamai. Pavyzdžiui patikrinti, ar tarpinis išėjimo po stage1 ar stage2 arba stage3 yra negerai .. jei jūs iš tiesų pridėti fract dalių numerius? I dont see, kad kodas.

atsiprašau .... aš pamiršau, kad dalis ..... gali ir man pasakyti .... kaip atstovauti 1.100000 į verilog kodas ..... galite u duoti man pvz ......

reg [07:00] vertė; vertė = 1100000; tai turėtų veikti. Tiesiog reikia nepamiršti, dešimtųjų poziciją. Aš esu ne tai, kad gera su Verilog, todėl I cant jums tiksliai kodo fragmentą.

galite u duoti man apie tai, kaip kodavimo pavyzdys 1.010101 ........... Kaip pridėti pirmaujančių bitų (1.) į verilog .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back