Baud norma kartos

M

Mkanimozhi

Guest
Labas,
Kaip apskaičiuoti Baud norma UART protokolas, galite rasti detaliai aprašant šios soon.and galite rasti bet kurį dokumentą, parašyti savo kodavimo VHDL už UART protokolas.

Linkėjimai
Kanimozhi.M

Kaip apskaičiuoti Baud norma ..?????

Tarkime, jūs siunčiate savo duomenis kompiuteriais 25Khz po kylančių atsitiktine freq iš kapitono laikrodis, bet iš tikrųjų jūsų kompiuterio negalima gauti duomenis ..todėl, matyt, bus baudrate mismatch.There yra keletas iš anksto baudrate vertybes ..Max 115,5 kbps.Tai jūs galite gauti iš hiper terminalo.
Jei skirtis labai iš šių verčių, PC negali imties vertes ir gauti palyginami.Taigi atsakymas į jūsų klausimą, nusprendžia dėl baudrate vertės jūs turėsite naudoti ir apskaičiuoti freq atitinkamai.-Šyva
Paskutinį kartą redagavo sivamit 13 spalis 2008 9:20; edited 1 kartą iš viso

Labas,
Man reikia kokios geros dokumento kodą savo VHDL kodavimo UART, kad dokumentas turėtų būti visa išsami informacija apie siųstuvas, imtuvas ir Baud norma kartos, gali kas nors numatyta, PLZ

Linkėjimai
Kanimozhi.M

Mkanimozhi rašė:

Labas,

Man reikia kokios geros dokumento kodą savo VHDL kodavimo UART, kad dokumentas turėtų būti visa išsami informacija apie siųstuvas, imtuvas ir Baud norma kartos, gali kas nors numatyta, PLZLinkėjimai

Kanimozhi.M

Labas,
Ačiū, bet man reikia bet kokio dokumento, suprasti save aiškiai vidaus operacijų ir man reikia projektuoti save.

Linkėjimai
Kanimozhi.M

Mkanimozhi rašė:

Labas,

Ačiū, bet man reikia bet kokio dokumento, suprasti save aiškiai vidaus operacijų ir man reikia projektuoti save.Linkėjimai

Kanimozhi.M

Kaip apskaičiuoti Baud norma UART protokolas? PLZ kas nors gali paaiškinti skaičiais?

Thanks in advance

satishkumar rašė:

Kaip apskaičiuoti Baud norma UART protokolas? PLZ kas nors gali paaiškinti skaičiais?Thanks in advance

Labas,
labai paprasta
sistema CLK dažnis / ur Baud normos vertės
ir atsakymas, kuriuos mes vis čia padalinta į 2pavyzdžiui,
sistema CLK = 20mhz
Baud vertė = 9600
taigi
20mhz/9600 = 2083,33

dabar 2083,33 / 2 = 1041,66

taip ur ciunt vertė yra 1041 ir
rašyti CLK dalytuvas kodas šis skaičius ir gaus CLK sinchronizuoti dviejų sistemų.

Linkėjimai
Kanimozhi.M

labas

extacly teisinga, tačiau turėklai jos ok, recevi, turite div jo 2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back