baterijos naudojimo bendro RF jungtys?

M

mwman1234

Guest
kas gali pasakyti man maitinimo bendrojo RD antenos jungtimi tvarkymą? Kur aš galiu rasti acurate apskaičiuoti metodą? man reikia apsvarstyti t visi veiksnys rūšių didelio aukščio būklę. ačiū jums už pagalbą

Gamintojo duomenų lapai yra geriausias šaltinis visa informacija. Apskritai, jungčių reitingai yra didesnis nei kabelių, jie tinka ant daugeliu atvejų reitinguose. Taip yra dėl kabelio, riboja šilumos į triukšmo mažinimą.

[Quote = mwman1234], kurie gali pasakyti man maitinimo bendrojo RD antenos jungtimi tvarkymą? Kur aš galiu rasti acurate apskaičiuoti metodą? man reikia apsvarstyti t visi veiksnys rūšių didelio aukščio būklę. ačiū jums už pagalbą [/quote] Tu turi atrodyti kaip išpūstas minėtų duomenų lapuose. Kadangi jūs paminėjote aukščio sąlygas šių jungčių yra vadinami "Metrologijos klasė jungtys" metrologija rango jungtys turi aukštą našumą ir yra pats brangiausias visų jungčių klasių jungtys. Taigi jėga! Metrologijos klasė naudoja oro dielektrines sąsają ir slotless Moteris Kontaktinė. Viskas yra daroma, nes tai užtikrina didelį našumą ir atsekamumą.

Maitinimo tvarkymas yra limitated, beveik 2 dangereous fenomena: Džaulis sprendimo, susijusio su konkrečia nuostolių (dB / m) ir šilumos išsklaidymo. Corona poveikis ir lankas, įtampos ir dielektrinių "nelanksčios". Jungtys su oro dielektrine linijų kuris dažnai užpildo, yra jautresni nei dielektrinių su kibirkštimi. Kadangi lankas gali būti žalingos, tai nėra siūloma apskaičiuoti, žinant geometriją, max įtampos. Tokiu atveju saugos ir savavališkas koeficientas taikomas manufacturs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back