baterijos įkrovimo - can't mokestis Li-Ion baterija visiškai

B

bean123

Guest
Sveiki, Mano baterijos įkrovimo circult, turi tik nuolatinę srovę, neturi pastovios įtampos metodą, ir pastovi srovė 1A. Kai akumuliatoriaus įtampa atvykti pjovimo įtampos 4.2V, circult nutraukė. bet akumuliatoriaus įtampa nusileidimas nuo 4.2V iki 4.11V per maždaug 4 min. Taigi baterija negali atvykti, įtampa 4.2V) Noriu gauti. Ir kai pastovi srovė yra mažesnė, battry įtampa yra didesnė. Pavyzdžiui, kai pastovi srovė yra 400mA, V gauti apie 4.16V. Kaip aš galiu padaryti, kad įtampa atvykti 4.2V? Kas nors pasakys man, kad Li-ion baterija turi ilgą cheminės reakcijos laikas. ir tai yra priežastis. Ar tai tiesa? Ir prašome duok man sollution. Man reikia sukurti canstant įtampos apmokestinimo?? Ačiū

Jūs turite sekti pagrindinę mokesčių algoritmą, tai yra imti nuolatinės srovės (0,2 C 0,7 C, priklausomai nuo gamintojo), kol akumuliatorius pasiekia 4.2 VPC (voltai per ląstelės), ir turėti 4,2 voltų įtampa, kol krovimo srovė turi sumažėjo iki 10% pradinio apmokestinimo norma .. Nutraukimo sąlyga yra krovimo srovė iki 10% kritimas .. Kitaip tariant, jūsų įkroviklis turi būti pastovi srovė, nuolatinė įtampa su dabartine prasme ir saugos priežasčių jūs taip pat turėtų būti laikmatį .. Rgds, IanP

dėkoju už jūsų atsakymą. jūsų vidurkis yra būtina pastovi įtampa įkrovimo ličio jonų akumuliatoriaus įkrovimu? Aš taip pat tendencija sutikti su atsakymo.

HI Tiesiog naudoti įkroviklio IC, - nuo įkrovimo LI-ION battary gali būti denger, baterija gali sprogti Taip pat, nevartoja srovė iš akumuliatoriaus Kraunant - naudoti jungiklį atjunkite bateriją iš apkrovos, kai mokesčių Visi geriausi Bobi

Po įtampa 4.2V po nuolatinės srovės apmokestinimo, ji užima beveik vienodai laiko imti su pastovios įtampos, nes ji buvo nuolatinė elektros srovė.

4.2V nebūtinai reiškia "visiškai įkrautas". Jei nuolatinę srovę ne 1C, jums bus gauti 4.2V bet beveik 70% mokestį tik. Kai keičiate Pastovios įtampos metodu, įtampos kritimas akumuliatoriaus mylėtojai vidaus ESR, ir faktinė akumuliatoriaus įtampa priartėja, įskaitant 4.2 punktą. Kaip jau minėta anksčiau, yra gera praktika siekiant sumažinti energijos tiekimą, kai yra žemiau ,035-0.07C pasiekti beveik 99% įkrovos būseną. Tačiau galbūt ne nori gauti, kad glaudesnis 100%, nes Li-Ion baterijos yra labai jautrūs į viršįtampio problemų, ir neleidžia srovelė mokestis. Adittionally, kad įtampos kritimas yra natūralus, nes yra skirtumų tarp artimų ir atviros grandinės įtampos. Be to, Rincón-Mora baterijos modelis (teigia 0,2% tikslumu su realiais baterijų) atvirosios grandinės įtampos, visą mokestį iš 4.117V. Aš sukūrė verilog-AMS modelio versiją, ir ji veikia tinkamai ir realus elgesys grandinės yra praktiškai tas pats.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back