baterijos - įkraunama - mokesčio norma prarastų pajėgumų baterijų?

L

lee321987

Guest
Kai baterijos turi mažesnės talpos, tada jie yra vertinami, tai dar gerai, kad mokesčio tarifas jų nominalaus galingumo? Pavyzdys: aš turiu kai kurių 2000mAh AA NiMH, kad mano baterija analizatorius sako tik ~ 1000mAh talpa. Ar tai gerai apsvarstyti C 2AMPs, ar turėčiau naudoti C = 1AMP apskaičiuojant mokesčio tarifas? (Aš perskaičiau, kad NiMH, kurie šį išeikvoti turėtų būti išmesti, bet aš tik naudoti šiuos mano pele, ir jie trunka ilgai ten)

Mano nuomone, kai baterijos tampa senas, ji nebus klausimu daug, jei mokestis algoritmas yra optimalus, ar ne. Kita vertus, apmokestinimo lėčiau, paprastai geriau gauti efektyviau įkrovimo galia, nors kaina yra laiko. Kartais (nerekomenduojama be testai) impulsiniai įkrovimo srovė gana didelės vertės (kaip laikinai atnaujinti) gali padėti atkurti prarastų pajėgumų dalis, tačiau tai priklauso nuo akumuliatoriaus tipo. OT: Ar aš prašau jus, jei jūsų baterija analizatorius priemonė ir jos vidinė varža (impedansas)? RRME

Galbūt aš mano klausimas turėtų būti suformuluotas geriau. Norėčiau sužinoti, ar įkrovimo baterija 2000mAh vertinta, kad tik faktinis pajėgumas 1000mAh ne 2AMPs pat neigiamą poveikį kaip naują 1000mAh vardinė akumuliatoriaus įkrovimo metu 2AMPs. Apie pulsuoja - taip, aš atnešė gyvenimo atgal į keletą NiMH ir NiCAD apmokestinimo 70.000 MFD kondensatorius (dydį sodos) 12volt sienos karpų, ir išmesti jį per baterijas ... Apie baterija analizatorius - taip priemonių varža (bent vienas jos apmokestinimo algoritmai), bet niekada rodo šį numerį. Modelis pagal POWEREX MH-C9000.

Logiškai kažkaip tolygi seną 1000mAh baterija, atsižvelgiant į pajėgumus, šviežios vienas 1000mAh. Tai yra senas baterija, abu įkrovimo ir iškrovimo srovės, reikia sumažinti (jei jie buvo gana didelis), kiek toliau jo naudingo tarnavimo geras. Tai gali paaiškinti gana greitai degradacijos akumuliatoriaus talpą, jei greito įkrovimo algoritmas yra laikomi palei savo gyvenimą pats (tas pats taikoma, jei krovinys yra gana sunkus). Laimei, baterijos kainas žemyn taip, kad keičiant vieną kartą per metus bus ne problema, nors man bus malonu, jei ji trunka 5 metus, o ne:) RRME

@ KerimF aš manyti, aš turėtų sumažinti mokesčio tarifą nusodrintojo talpos baterija, bet aš nežinau tiksliai, kaip chemija veikia, todėl buvau nežinote. Spėju, tu teisus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back