baterija preload / galios ribą

P

pauluxtroy

Guest
Labas,

Norėčiau sukurti preload sistemos apkrova baterijos, kurios riboja įkrovimo galia.

Iš tiesų, ji turi už akumuliatoriaus esant 90% jos pajėgumų per kelias sekundes su 600V.Jis yra galia 1000W.Bet Norėčiau išvengti didžiausioji galia, kai prijungti akumuliatorių.

Pirmiausia, aš maniau apie termistoriai NTC (rezistorius sumažėjo, kai temperatūros padidėjimas), tačiau jis negali remti tiek vatų.Ar kas nors yra išeitis?Thanks a lot ...(ir atsiprašau už mano blogo Anglų)

Jūsų klausimas nėra beveik visos svarbios informacijos, ypač būdinga maitinimo ir akumuliatorius, skirtas už dabartinę.Nr galimybę prasmingą atsakymą.Paprastai fiksuoto rezistorius galite padaryti, galbūt geriau elektroninis keitiklis.

Žr schema ir pridedamas failas.

Norėčiau naudoti preload padidinti energijos truputį per 2 sek ir uždarykite relės.

tai aiškus?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Taip, labai aišku dabar.

.

Aš nemaniau, kondensatorių, kaip jūs kalbate su baterija.Tačiau, rezistorius (arba, jei ji fiksuotą kainą arba NTC) turi elgtis su impulso energija apie 1200 buvo, kuri apima tam tikras kūno dydį.Varža turi būti
pvz. 100 ohm visiškai çkrovos per 2 sekundes.Yra maitinimo NTC galima tokio pobūdžio prašymą, jie kaip mažas blokas atitinkamai storio plokštės.Taip pat didelės galios fiksuotas rezistorių gali būti naudojamas, tačiau NTC nauda yra ne saugų elgesį, jei Contactors neuždaro.

Ok thanks.bet tai tikrai baterijos, ji gali būti supaprastintas, kondensatorių ir 6600ľF.

Ir ar žinote, kaip pasirinkti teisingai, NTC?Norėčiau už pajėgumus 90% tiekimą 2 sek, bet ir NTC's specifikacija, neįmanoma žinoti, kaip temperatūra bus didėti priklausomai nuo galios, todėl nežinau, koks rezistorius vertė pasirinkti esant 25 ° C.

Ar turite kokių nors idėjų?

Thanks a lot ...

Kokios baterijos yra ta, kad?Ar ryšelyje serijos prijungtas baterijos?

Koks jūsų maitinimo?Bet kokie pakeitimai, galite naudoti srovės nedaug?Tada nereikia ir rezistorius.

I'm not aware of baterija gali Išlaikyti 1800C (2 sec) už dabartinį, tačiau neturi reikšmės dėl savo konkretų klausimą.Kaip anksčiau minėta, preload rezistorius turi absorbuoti 1200 buvo impulso energija.

Dėl tinkamų NTC, mano ankstesnį pareiškimą greičiausiai neteisingai.Aš galvoju savarankiškai apsaugoti PTC elektros varžai, bet matau dabar, kad Jūs bandote pakeisti Contactors su NTC.Problema yra tai, kad jei NTC kartą ją pasiekė aukštos temperatūros, pavyzdžiui, sukelti iki šiol ji nebuvo išieškota iš ankstesnių apkrovos impulso, todėl nėra apriboti daugiau.Šiuo didelio galingumo lygiai, nedelsiant žalą dėl NTC galėtų įvykti.Dėl šios priežasties dabartinis apriboti grandinės aukštesnės galios lygis, pavyzdžiui, elektros mašinų, visada naudokite kontaktoriai ir fiksuoto varžai (arba savarankiškai apsaugoti PTC).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back