Baterija atsargine dizainas SIM584C GSM modulio pagrindu Circuit

R

rongo024

Guest
Mes (aš ir mano draugas) sukūrė schemą, apima SIM548C GSM modulis. Ši grandinė maitina 4.24 V DC. Tiesą sakant, ši įtampa yra įgytas naudojant LM2576 reguliatorius IC ir jo indėlis yra 12V. Taigi, o 12V dc yra, mano tikslas yra patiekiami. Tačiau nesant 12V, aš turiu ką veikti. Taigi, aš noriu sukurti grandinę, kuri apima Li-Ion baterija 3.7V (Ne Battery Pack). Buvimo 12V bus sumokėti ir po to, kai visiškai įkrautas sustos įkrovimo. Kaip rezultatas, o 12V nėra, baterija gali romas visa grandinė. SIMCOM įmonė (SIM548C Gamintojas) rodo, kad jungimo metu (nuotrauka pridedama), kurioje 5V DC VCHG Pin ir Li-Ion baterija pridedamas prie VBAT Pin. Šiuo atveju akumuliatorius įkrautas per SIMCOM modulio. Bet tai tik Battery Pack kad jaučia savo mokestis būklės. Be to, ji nėra gera modulio. Taigi, aš noriu naudoti papildomą circuitary tarnauti savo paskirtį, kurioje akumuliatorius įkrautas išoriškai. Ar kas nors pasiūlyti man tokį circuitary,? [/Img]

Tiesą sakant išorės sąveikos sudedamoji dalis turi tarnauti šiam tikslui. Aš žinau vieną iš jų. Tai ZJ74. Bet aš negaliu rasti jokių šio IC duomenų lapą. Ar bet kokia įstaiga prašome padėti rasti. [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 58 minučių: [/color] [/size] Tiesą sakant, aš rasiu ... BQ25040

Sveiki, turiu tą pačią problemą su akumuliatoriaus įkrovimo .. Zastanawiałem, jei jums išspręsti šią problemą, prašome padėti!! ačiū

MCP73871 Mikročipo Vienu metu įkrauti ir paleisti sistemą

Aš akumuliatoriaus įkroviklis, 1 Li-Ion cell.It MAX1811 veikia puikiai. Mano klausimas yra, aš galiu naudoti tą patį įkroviklį įkrauti 3 langelį parallel.Charging laiko nėra susirūpinimą. ačiū

Pirma mano standartas atsakomybės apribojimas, kad aš esu elektronikos n00b, ir tiesiog pradėjo nusukimas o atgal, todėl PLZ patikrinti su guru čia. Aš baterijos atsarginės tirpalui mano projektas buvo rinkoje, iš tikrųjų, aš vis dar esu - tiesiog, kad jis gavo stumiama žemyn į prioritetų sąrašą. Savo mokslinių tyrimų, radau, kad galia valdymo SSD atėjau per prisiimti LiIon baterija maitinimo šaltinio, išlaipinti griežtą ribą ne. ląstelių, kurios gali būti imamas su juo metu. Matyt, įkrovimo LiIon akumuliatorius yra sudėtinga arba ne trivialus Algorithmic fizinių pratimų, kai reikia pritaikomųjų pastabų ir atsargiai turi būti naudojamasi taip, kaip ne sugadinti akumuliatorių ar blogiausiu atveju, atveju perkaitimo ir sprogimas. Aš prielaidą, energijos valdymo IC tada riboja jo skaičiavimo išteklių (ty kiek apskaičiavimas jis gali padaryti, kad patikrinti, kad įkrovimo procesas yra kontroliuojama), yra ribotas. Ir rezultatas yra, jums reikia kelis tokį SSD imti kelias LiIon ląsteles. IIRC, yra taikyti aiškias pažymi, specifinis galios valdymo SSD (manau tikrinti TI tuos), jei tokie duomenys yra paminėti.

Li-Ion baterijos galima prijungti parallel.But, dabartinė pasidalijimo tarp baterijų įpratęs būti net per nuolatinės srovės įkrovimo režimą, dėl skirtumo varža, SOC algoritmas perkelta į etc.So jos visada geriau pasirinkti, kai standartas SSD .. ....

hellow, Iam Indijoje, kur galiu gauti max1811? ... Bandžiau Bangalore, jokio rezultato .. jei žinote konkrečią parduotuvę ... Pls let prižiūrėtoju. AČIŪ ...

kodėl jūs dont pabandykite gauti keletą pavyzdžių, jei kiekio s bauda .... matau, maksima .....

Arun Hai, ... Pls let me know ypatingą parduotuvės pavadinimą į Bangalore / Bombėjaus arba chennai...for, ši dalis ... i dont turite sąskaitą paypal ir dont know procedūrą užsisakyti per internetą .. ir tai gali užtrukti daugiau laiko, taip pat ... taip Pls help me ..

@ Bikashh: jums reikia išnagrinėti laiko multipleksavimo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back