bangolaidžio sužadinimo per įkalbinėti

B

buyan

Guest
Dėl įkalbinėti švirkšti elektros srityje bangolaidyje, paprastai kiek bus formos ir dydžio zondas įtakos pereinamojo laikotarpio nuostolio?

Thanks for help ~ ~ ~ ~

Ilgio ir skersmens zondas nustatyti imdedance rungtynės.Zondo atstumas backshort nustato veiklos dažnių centras.

Ačiū už pagalbą.
BTW, nėra jokių formulę impedanso suderinimo grindžiamas atsižvelgiant zondas dydžio ir formos?ar yra kokia nors taisyklė, sekti?
^ __ ^

Šiuolaikinės EMAG treniruokliams, jums turėtų būti suteikta galimybė gauti gerą 20% spartos dizainas per labai trumpą laiką.Just play around.Jei jums reikia daugiau spartos, tai tampa sunkiau.Plačiausios dažnių juostos pločio aš kada nors mačiau buvo HP bangolaidžio įkalbinėti transistion kad buvo bangolaidžio žingsnių iki zondo ir tada sumažintas aukštis bangolaidžio skyrių mažiau nei quarterwave ilgai backshort.Zondas buvo įkalbinėti maitinami iš wavedguide viršuje, centre dirigentas nuėjo per bangolaidžio ir trumpuoju į sumažinto aukščio skyriuje apačioje.

Hi Biff44, thank you so much.

Dabar mano rūpestis yra dar siauros juostos, o ne visos grupės.

Mano atveju, turiu perėjimą iš įkalbinėti į bangolaidyje per zondą.Tarkime zondas dydis ir forma buvo pakeista bitų, ji veikia Insertion Loss (nuo įkalbinėti į bangolaidyje) kiek?

Žinau Pilnutinė varža bus pakeistas.Dabar aš worring tai, kiek jis pasikeis.Ar yra kokia nors formulė apskaičiuoti kaita?

Labas,
HFSS labai tiksli informacija apie šią problemą.
gerai sekasi!

XuQing rašė:

Labas,

gerai sekasi!

XuQing rašė:

Labas,

gerai sekasi!

Aš niekada paprasta uždaro forma išspręsti šią problemą, nesileidžiant į EM simuliatorius.Aš sutinku, HFSS dvokia ir yra tik kiek per daug.Aš ne vartojo metų, tačiau nepamirškite, kad tendencija ne artėja šių problemų rūšys, bangolaidyje yra didelis, zondas yra nedidelis, todėl reikia labai gerai tinklelis gauti tinkamą išvaizdą, ir kt pagrindinė problema formavimas uždaryti formą sprendimas yra tai, kad esate impedanso suderinimo tarp SER bendraašius 50 Ohm Impedance (V / I) TE režimas bangolaidžio pilnutinė varža (R / H) ir EM imitacijos rankenėlė šią problemą Rūšiuoti ramiai.

Jūs turbūt galėtų pasiekti gerą dizainą empiriškai, ypač jeigu dažnis nėra per didelis.Norėčiau gauti geros bangolaidžio apkrovos ir kabliu, ir šviesolaidžių tiesi kanalą į savo perėjimą.Tada aš Kablys įkalbinėti eilutę tinklo analizatorius ir žiūrėti įkalbinėti uosto pilnutinė varža.Sweep dažnio pamatyti, kur atrodo rezonuoti (jei backshort yra tinkamo atstumo nuo zondo).Tai bent rezonuoja centras, pamatyti, jei ji yra 50 omų.Jeigu ji atrodo didesnė kaip 50 omų, norėčiau, kad zondo didesnį skersmenį.Jeigu ji atrodo mažesnė nei 50 omų, norėčiau, kad zondo mažesnio skersmens.Po išmetamųjų savo įrankius skersmens, pabandykite zondas šiek tiek ilgesnis ar trumpesnis.Kai baigsite, jei centriniam dažniui yra išjungtas, perkelti backshort aplink glaudesnis aukštojo dažnio, Kuo toliau į rečiau.Kai atrodo, kad 50 omų ir dažnio, priemonė, bet matmenys Jums!

Manau, kad jums reikia naudoti HFSS su parametrų optimizavimas.
3 apibrėžti parametrus, skersmuo ir zondo ilgis ir ilgis
į trumpuoju bangolaidžio face.then parametricly optimizavimas.
galbūt vieną dieną, gausite gerą rezultatą.

Jei neturite HFSS, turėtumėte padaryti su reguliuojamo ilgio ir reguliuoti trumpas zondas.Atlikite jį test.That 'ai neturi laiko, kad pasiektų jūsų norą.

Fekete, visi 3D simuliatorius gali pateikti gerų rezultatų.Aš esu susipažinęs su HFSS ir aš žinau, tai brangus, jei ir pirkti HFSS tik įkalbinėti į bangolaidyje pereinamojo laikotarpio.But I don't know what 3D simuliatorius yra pigiausias?

Citata:

Fekete, visi 3D simuliatorius gali pateikti gerų rezultatų.
Aš esu susipažinęs su HFSS ir aš žinau, tai brangus, jei ir pirkti HFSS tik įkalbinėti į bangolaidyje pereinamojo laikotarpio.
But I don't know what 3D simuliatorius yra pigiausias?

Hi All,

Aš planuoju maitinti mano antena bendraašius kabelius.Impedan antena metu supirkimo punktas 50ohm.

1) Ar galiu naudoti įkalbinėti į šviesolaidžių jungties (ty sujungti bangolaidžio antenos supirkimo punktas)?
2) Kaip galiu būti tikras, kad įkalbinėti iki bangolaidžio jungtis leis visoms dažnių be jokių iškraipymų ir tt?
3) Kaip galėčiau įtraukti šią nuostatą į su HFSS modeliavimas?(ar kas turite pavyzdį failą HFSS? Prašome atsiųsti ją, kad galėčiau sužinoti, kaip tai padaryti?)

Ačiū,
newbie101

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back