Bandstop filtro dizainas

M

mustafapk

Guest
Sveiki, aš dirbu Biomedicininių signalų įsigijimas iš kūno. Pagrindinė problema su visais šių signalų tipus, kad jie yra labai mažos amplitudės todėl triukšmo ateina į jį. Ar kas nors vadove man, kaip jį pašalinti tiksliai neturėdamas jokio amplitudės ir fazės pradinio signalo poveikį. Ačiū

Fokusas yra, siekiant sumažinti naudojamą srautą kiek įmanoma suderinamos su atsigauna jūsų signalas. Vienas būdas yra naudoti smulkintuvas. Taigi teisė į pirkimo jums trumpą iš jūsų signalą kai žemo dažnio (daug didesnis, tuomet jūsų signalo dažnis), ty 500 Hz. Tada tu žinai, kad visi jūsų signalų charakteristikos yra pateiktos per 500Hz signalo. Tai jūs tada išplečia ir filtruokite jį su Bandpass 500Hz filtrą, 1Hz arba tiek spartos. Atstojamasis produkcija yra ištaisyta ir filtruojamas susigrąžinti signalų savybes. Frankas

Aš pamiršau pasakyti, kad triukšmas yra 50Hz. Ir signalo dažnis yra nuo 0-120Hz diapazone.

Sveiki, taikymas grandinė suteikia man šį rezultatą su į signalo formos pokytis, neatsižvelgiant į tai dažnis.
2c696cfcb2.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back