Bando nuspręsti, mažiau komponentų technika įgyvendinti šios grandinės

R

rush3k

Guest
[PRIDĖTI = CONFIG] 58.073 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 58.074 [/ PRIDĖTI] Bet idėjų ar pasiūlymų, įgyvendina šią skaitmeninės logikos?

Išbandykite šį: šypsnys: Jei tai būtina, kad abiem atvejais mes galime pakeisti, žr. diagramą.

Mister_rf ačiū už atsakymą. Jūsų grandinė su DfF prielaidą, mes visada apie ~ 4 impulsų? Aš nesugebėjo atkreipti dėmesį, kad mes turime nežinomas skaičius impulsų ... Domiuosi suprasti, kaip įgyvendinti tiek. Aš buvo žaisti su SR-sklende technika ... blokuojami auga krašto ir tada pereiti prie "aukštas valstybines", todėl produkcija išlieka aukštas ..., bet tai vis dar tiriama. Bet koks tolesnis idėjos yra sveikintinas ... ačiū!

Tai kodėl jums turėtų išsamiai paaiškinti, ką norite. Šiuo atveju yra tik eskizas su keturių impulsų ir antrojo impulso trukmė keturių laikrodžiai ir paklausė, kaip ją įgyvendinti, žinoma, jūs turite tiksliai tai atsakyti. Taigi imtis savo laiką, kai užduoti klausimus ir rašyti ką nori, niekas negali atspėti, ką jūsų faktinį poreikį. Nuoširdžiausi linkėjimai Aleksas

Tai kodėl jums turėtų išsamiai paaiškinti, ką norite. Šiuo atveju yra tik eskizas su keturių impulsų ir antrojo impulso trukmė keturių laikrodžiai ir paklausė, kaip ją įgyvendinti, žinoma, jūs turite tiksliai tai atsakyti. Taigi imtis savo laiką, kai užduoti klausimus ir rašyti ką nori, niekas negali atspėti, ką jūsų faktinį poreikį. Nuoširdžiausi linkėjimai Aleksas
Suprantama. Ačiū.

Kartais visos detalės yra svarbios. : Šypsnys: Žr. Pridedamą pavyzdžius.

Kartais visos detalės yra svarbios. : Šypsnys:
Taip, aš atkreipė geresnį vaizdą ir aprašymą. Ką aš bando išreikšti, kad išėjimo impulsų pločio ruožas nuo pirmos auga krašto paskutinę klasifikuojamų krašto, kaip aš parodyta paveikslėlyje. Aš atsiprašau už nepateikti tai geriau: / [PRIDĖTI = CONFIG] 58.097 [/ PRIDĖTI]

Jūs negalite įdėti praktikoje grandinę šis aprašymas. Jei mes naudojame nežinomos impulsų skaičiui, kaip atsitiko, galite nuspėti, kada ji laiko signalas sustoti?

Retrigerable impulso tempimo monoflop įmanomas cicrcuit su panašaus elgesio. Bet, žinoma, išėjimo impulsų turi viršyti paskutinio mažėja įvesties krašto šiek tiek laiko sumą. Tikiuosi, paaiškinimą mister_rf buvo aišku šiuo klausimu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back