Bando išspręsti mano Kierat grandinės

• Thread starter Jigar 4 Electronics
  • Start date
J

Jigar 4 Electronics

Guest
Sveiki visi, aš bandau išspręsti savo Kierat grandinė, kurios KT-PH2 IC IT + daugiasluoksnės PCB būtų rodomi skaičiai LCD. Nežinau nieko apie KT-PH2, aš negalėjo rasti net lape ji. Taigi parašykite dabar aš negali aptikti net tos grandinės problemos. Ar kas nors pasiūlyti man apie tai, iš kur ir kaip pradėti?

KT-PH2 nėra panašūs IC pavadinimas, tai yra parašyta ant SSD, ar tai modulio pavadinimą? Ką jūs norite daryti su grandinės, jūs bandote pataisyti arba pakeisti jį ar ...? Aleksas

Radau PCB tai atsižvelgdama Integrinių grandynų, kuri "KT-PH2 0342" ant jos. Noriu patikrinti, ar šios grandinės veikia, ar ne? Ir tai turiu duoti nuolatinės srovės tiekimo į jį, bet nežinau, kur galiu patikrinti VDD ir GND Kaisčiai, kad IC. Kurie gali man padėti patikrinti, ar grandinė. Ir man nepavyko rasti tai lape taip, kaip aš galiu tai patikrinti?

Kodėl norite prisijungti išoriniu maitinimo šaltiniu, yra ten su Kierat maitinimo problema, jūs tikrinama ji? Darant prielaidą, kad jūs ketinate prijungti išorinį maitinimą turėtumėte žinoti tikslią įtampos reikalavimas grandinės ir tada jūs galite lengvai prijungti savo elektros energijos tiekimo tame pačiame kontekste, kad senieji elektros energijos tiekimo buvo prijungtas. Kodėl jūs bandote rasti IC maitinimo smeigtukai, ji priklauso visiškai grandinės ir jūs turite galią PCB ne viename luste. Aleksas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back