Bandant paleisti iš akumuliatorių maitinamiems LED žibintai 110V sistemos

N

nopeda

Guest
Iki šiol aš norėčiau naudoti keletą LED žibintai su 110 voltų įtampos keitiklio sistemos, nes atrodo, kad jie naudoja mažiau elektros energijos kiekis, bet tik 110 voltų barai aš mačiau jų išlaidas $ 50 + ir spėju praleido, kad daug. Aš pamačiau kai kuriose atsižvelgiama 6 AA baterijas ne Walmart už daug mažiau. Ar galiu naudoti pigų transformatorius galios, ji iš 110 voltų sistemos, ir jei taip, ką įtampos transformatorius man reikia naudoti ir ar man reikia lydmetalio jungčių tarp kontaktų, kur baterijos būtų? Ačiū už bet kokią pagalbą! Dovydas

Baterija turi nuolatinę srovę. LED reikia nuolatinės srovės įėjimo. Transformatorius AC išvesties kad susprogdinti LED, be lygintuvo konvertuoti AC DC.

Kas Audioguru rašė: tiesa, tačiau, jei šviesos diodas prijungtas prie AC atliks tik per pusę ciklo. Tai galėtų būti naudojamas kaip privalumas, o projektuojant LED grandinę ir savo dabartinę. Raoof

Sveiki. Jūs galite naudoti 110V maitinimo šaltinio tiesiogiai šioje paraiškoje. už aukščiau atsakymo. jei mes galime pasirinkti tinkamą Rezistorių apriboti srovės, Kodėl gi ne mes naudojame šias LED serijos vienu metu, su 110V AC už reikiamų skaičių? Jos pigiausias būdas nei pirkti transformatorius. Bye.

Maksimalus leidžiamas atvirkštinis daugumą diodų įtampa tik 5V, turėtų būti naudojamos taip, lygintuvas ar jungiamieji LED atgal-į-atgal.

Sveiki, žr beluw, diagramas ir suvokti dalykus. Pasirinktas LED srovė 20mA paprastai. Dabartinis profilis: Rezistorių apriboti galios išsklaidymas aprašymą R = 2.2k/1watt. Galios sklaida dėl LED Šaltinis galia išsklaidymo profilis Bye.

Jūsų pikinė srovė yra 20 mA, tačiau vidutinė srovė yra apie 6mA, kuris yra gana silpnas. Jie mirgėjimas 60 Hz.

Virš grandinė yra pusė bangos ištaisyti. impulsinis LED ouyput,. kaip už audioguru pareiškimą, jis bus virpėjimas ne 60Hz norma. tačiau šis poveikis cann't gali nustatyti plikos akies, pavyzdžiui, kaitinamosios lemputės. Jei ryškumas, mes galime sumažinti Rezistorių apriboti srovės vertę. Priešingu atveju mes galime naudoti fullwave lygintuvas ir padidinti ryškumą beveik dvigubą su didėjančia vidutinių dabartine verte pagalba. Pastaba: nedidelis kondensatorius prijungtas lygiagrečiai su DC galios vertė dar labiau padidins stabilų darbą. Ačiū už jūsų komentarą Audioguru.

Mano LED Kalėdų eglučių žiburiai pastebimai mirgėjimas 60 Hz.

Ar galite suteikti ryšį, Signalų apdorojimo ir vairuotojo duomenis identyfing maršruto priežastį. jūsų žibintai mirgėjimas 60 Hz. , kad shouuld būti labai žemo dažnio. Bye.

Mano tinklo dažnis 60Hz. Mano LED Kalėdų eglutės lemputės 1/2 bangos rektifikuotas taip, jie įjungti ir išjungti 60 Hz, ir mirgėjimas matoma.

Tai kritinis viršutinė dažnių diapazonas žmogaus akių matomumo. Dabar geriausias būdas spręsti šį klausimą yra du kartus didesnė už teikiančių visą bangų lygintuvas vietoj pusę bangų lygintuvas būdu mirgėjimas normą 120 kartų per sekundę). Šiuo atveju vidutinis dabartinė vertė, taip pat bus padidėjimas ir sugadinti savo LED. Jūs turėtumėte suteikti tinkamą Rezistorių apriboti srovės. Labai gražus Audioguru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back