Balso Logger grandynams reikia

L

latecomer

Guest
Sveiki visi,
I'm looking for mikrokontrolerio (IS pageidaujamo) pagrįsti grandinės prisijungti balso aand skambinti duomenys (DTMF tonus, hook statusą) trys telefono linijos.Ketinu iškelties duomenų tiesiai į kompiuterį naudojant serijos arba USB.Ar kas nors pasiūlyti man teisę procedūra arba punktas mane teisinga kryptimi plėtoti tokią įrangą.Aš taip pat ieško balso CODEC lustą, kuris gali skompresować balsas pagyvėjo nuo telefono linijos, ir nusiųsti ją į kompiuterį.Kiekvienas imties grandines, kodai, patarimai, patarimai yra laukiami.

Ačiū.

Pažvelkite į šį prašymą atminti Atmel AVR:
AVR335: Digital Sound Recorder su AVR ir DataFlash (29 puslapių, atnaujinta 01/04)
Ši programa Ra aprašoma, kaip įrašyti, saugoti ir atkurti garsą naudojant bet kurį "AVR MCU A / D converter, kad AT45DB161 DataFlash atminties ir keletas papildomų komponentų

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1456.pdf
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/avr335.zip

Uczyniłem panašių dalykų su PIC16F877 clocked at 16MHz, tačiau tik viena phoneline.Įrašymas ir transmiting į / iš dataflash vyksta realiu be CODEC tik naudojant integruotą ADC ir šiek tiek programinės įrangos (ADPCM kompresijos) dažnis yra 8KHz.

nuoširdžiausi linkėjimai

Labas,
Ačiū už patarimus.
Garso bylos dydis aukščiau grandinės bus maždaug 500KB per minutę, kuri yra pretty didelis kai i sujungti trys telefono linijos.
Nėra balso CODEC ar balso suspaudimo lustas, kurį galima panaudoti tiesiogiai?
Ketinu iškelties balso failą į kompiuterį.ar yra kokia nors programine įranga grindžiamų kodavimo / suspaudimo sistemos, kurios gali padaryti balso failą 8KB per minutę, ty. dydžio įrašų failo?

Kaip ADPCM naudoja tik 4 bitai už vieną mėginį turite 4000 bandiniai (8 bitų) per sekundę (naudojant mėginio norma 8KHz) ir nors 240000 mėginiai per minutę.

Nuo 16 MHz PIC jūs negalite padaryti daug daugiau nei vieną eilutę, jei noriu ką nors padaryti fone ...

nuoširdžiausi linkėjimai

Kodėl reikia naudoti adpcm savo mikro?
Uczyniłem panašaus projekto, 6 telefono linijos -> USB.
Aš naudojate paprasta 8-bit PCM duomenys (8kHz) ant kiekvieno kanalo, be suspaudimo.Bet kuriuo atveju jūsų silpnoji bus mikro,
o ne USB.

Jūs galite sukurti kompiuterio paraišką atlikti geriau kompresijos (MP3/OGG ...) dėl skraidyti.

Kodėl reikia naudoti adpcm savo mikro?
Uczyniłem panašaus projekto, 6 telefono linijos -> USB.
Aš naudojate paprasta 8-bit PCM duomenys (8kHz) ant kiekvieno kanalo, be suspaudimo.Bet kuriuo atveju jūsų silpnoji bus mikro,
o ne USB.

Jūs galite sukurti kompiuterio paraišką atlikti geriau kompresijos (MP3/OGG ...) dėl skraidyti.

xirix,

Aš ieškau telefono registratorius ir šių tirpalo, kad jums yra būtent tai, ko man reikia ..
jei tai įmanoma, jūs galite įkelti jį arba kai i galima rasti grandinės squematics ir programinės įrangos?
Thanx a lot.

ir taip pat reikia TelPhone logger naudojant pioc
nors plz įkelti jį

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back