"Baigtas vykdymo klaida serveryje", HFSS modeliavimas

A

apeeet

Guest
, Tetraedro ląstelių reache skaičius apie 70000 visada yra dvi klaidos: 1) "Daptive sprendimas įdiegimo procesas hf3d klaidos: Matrica solver išimtis: failas I / O nesėkmė." 2) "Imitavimas baigtas vykdyti klaida serveryje. Vietiniame kompiuteryje." Aš negaliu gauti Delta S 0,001, tik 0,005. Struktūra 90x90x1.5 mm, dažnis 2,4 GHz. Mano mašina turi 3.25 GB RAM, 2,6 GHz Dual-Core CPU, ne anglų Windows.

Ši klaida yra, kad jums žinoti, kad jūs viršijote savo RAM ir avaliable, apsikeitimo (nuo 32 bitų sistema tik 3GB prieinama) Kodėl jūs suartėjimas taip stipriai? Sekti jums kiekius per prisitaikanti praeiti, kaip jūs tikriausiai oversolving modeliavimas su tokio didelio konvergencijos Have fun :)

Bandžiau įvairius kiekius per prisitaikanti pass ir liambda tobulinimo vertybes. Visi įvairių kompiuterių.

Ar bandėte ją Pakartotinai solver? Jis gali sumažinti RAM reikalavimą didinant skaičiavimo kartą ... Bet aš taip pat rodo, ne taip stipriai suvienodinti (delta = 0,001 ... Aš niekada neturėjo jokių problemų su bent delta S = 0,01)

Spręsti problemą maksimalus dydis priklauso nuo to, ar jūs naudojate pirmojo laipsnio elementus arba nulinis Oderio. Manau, problema yra naudojate 32bit-langus.

Turiu tą pačią klaidą su 12000-tets modelio Analizuoti-Parametrai yra: maxdeltaS = 0,005, kad = antrasis struktūra 600x600x600 mm, dažnis 300 MHz. Panašus modelis nueiti be jokių problemų. Mano mašina yra 3,25 GB RAM, 3,17 GHz "Intel Core2 Duo, Anglų WindowsXP 32bit SP3 HFSS-Version 11.0.2 Ar esate tikri, kad tai susiję su atminties dydis? Yra specialus atminties errormessage,

"iš atminties" klaidos yra susijusios su ne pakankamai kietajame diske, rašyti, kas yra RAM į standųjį diską. "I / O" klaida yra dėl to, kad nepakanka RAM / Swapping išspręsti. Have fun :)

@ Tallface65 Ar esate tikri, kad, jos ne atvirkščiai? Bet kokiu atveju, turiu 26 GB laisvos vietos standžiajame diske ir gavo I / O klaidą su kai kuriais modeliais

Jei gaunate I / O klaidą su 26GB laisvos vietos standžiajame diske, jums tikriausiai 32bit OS veikia kaip maksimali atminties paskirstymo, keičiant ar ne, 3GB (remiantis prielaida, kad 1GB OS atsargų). I / O klaida iš tiesų RAM susiję ir diske klaidų mūsų yra dėl to, kad nėra pakankamai laisvos vietos standžiajame diske rašyti, kas yra RAM į standųjį diską. Have fun :)

Taip, aš naudoju WindowsXP 32bit su fizinio adreso plėtinio (PAE) ir įdiegta RAM 3.25GB Gal nebuvau pakankamai tiksli. Mano kietasis diskas sistemos skaidinys yra 50GB. 26GB jos yra nemokamos. Tai turėtų būti pakankamai vietos išsaugoti 3GB RAM turinio. Taip pat aš manau, WindowsXP 32bit privatus kiekvieno proceso adresas erdvė yra apribota iki 2 GB. Tai yra priežastis, kodėl aš gavau out-of-atminties klaida, kai mano modelis dydis pasiekia šią ribą atminties naudojimas, pranešė HFSS; Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Analysis-setup -> profilis)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back