Backlit Registruotis

S

sparkly

Guest
Paneigimas: I'm big elektronika Naujokas.

Aš mėginu padaryti apšvietimu pasirašyti mano kambaryje.Registruotis teks siwtch ir galės būti prijungtas prie sienos.Aš naudoju 2 šalto katodo lempos (http://www.coolerguys.com/4inccfl.html).Žinau, kad turite kokių nors DC maitinimo šaltinio rūšies, bet tai bus ne kompiuteris, todėl nepriklausomai nuo maitinimo šaltinio naudoti įprotis turėti standartinę Molex iš kompiuterio maitinimo šaltinio galia žiburiai.Taigi, kas yra efektyviausias būdas maitinimui žibintai?I'm going to reikia gana ilgo laidą galia taip pat.Aš taip pat noriu, kad jas pakeisti.

bonus: Jei žibintai galima rūšiuoti impulso arba nutraukimas ir išjungimas kai jungiklis yra ON, kad bus awesome.

Ačiū!

Žibintai būti 12 V DC.Galite gauti elektros energijos tiekimą Rūšiuoti vietose kaip Tandy /
Radio shack.Jūs galite padaryti žibintai įjungti ir išjungti, turintys nuo 12 V ir šviesa ir naudojimas 555 laikmatis kontrolės relės relės.

Na, aš žinau, galima tik gauti 12VDC maitinimo, bet tie paprastai apvalios jungties tipą pabaigoje ... aš tiesiog nukopijuokite kad kylant ir naudoti laidais, ar daryti kažką kita?

Šiuose žemos įtampos galite tiesiog nukopijuokite žvakės išjungti ir prilituoti laidai kartu ir suvynioti juos su izoliacinė juosta.

Gerai, tai bus 12VDC / 5mA DC maitinimo?Be to, aš pažvelgė 555 laikmatį ir tai atrodo gana sudėtinga ... kaip tiksliai jums nustatyti, kad iš eilės su jungikliu ir relės?

Gerai - kad 555 yra per daug sudėtinga, ko man reikia.Kokia Relay turėčiau naudoti, jei aš tik noriu, kad šviesos mirksėjimo kartą ar du kartus per sekundę?

Jūs turite žiūrėti į gatavą prietaisą.Ugnies eglutes kartais naudoja šiuos.

Turiu vieną paskutinį klausimą.Ar 12VDC maitinimo stiprintuvai reitingas klausimu?Yra tiek daug, kad rinktis iš ...

Šviesa tavo lygiosios su 5 mA tai bet koks tiekimo vertinta daugiau nei 5 mA turėtų veikti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back