Būkite atsargūs ir ne atskleisti savo kliento pavadinimą ...

U

UKnowWhat

Guest
Kai sprendžiami su gamintojo pardavimo REP ir jų platintojų, nereikia atskleisti savo klientų vardu.Mano atveju, mes tiesiog labai nemalonus patirties, susijusios su RFMD (Sirenza linijos - Torrance biuras) ir jų platintojas Inovacijos Pardavimas Southern Cal.Mes esame maža įmonė, kuri specializuojasi gaminių kvalifikaciją, kosmoso ir karo pramonė.Mes ruošėsi Mil Spec kvalifikaciją pristatyti 2.000 plius LNAs dalis kasmet į vieną iš mūsų klientų.Į procesą, susisiekite su gamintoju pavyzdys, kad jie koreliuoja su mūsų bandymo stendo.Parduoti Mgr ir už platintojas ateiti į mūsų įrenginio REP "padėti" atlikti.Jie paklausė manęs apie mano metus kiekis reikalavimas ir mano klientas.Kai jie turi informacijos, pristatyti pavyzdys visi jie tiesiog dingsta be vėlesnių.Tai šiek tiek keista, nes aš niekada pamatyti REP ne paskesnio galimo pardavimo.Net ne elektroniniu paštu ar kitą skambutį iš nė vieno iš jų.Na, dabar aš žinau, kodėl.Mano klientas tiesiog mums pranešė, kad jie nusprendžia eiti su RFMD ir kad pardavimo biuras kasmet jų produktų kvalifikaciją.Koks siurprizas.Tik perduoti informaciją, taigi jums nereikės daryti klaidą I just did.

Pranešimas msg 5 taškai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back