būdingąsias pelnas mėn.

A

arunkumar446

Guest
kaip imituoti instrinsic gauti iš MOSFET su funkcija VDS.Thanks in advance.

Manau galite pabandyti imituoti ją pakraunant jį idealiu srovės šaltinis.Dabar kyla klausimas, ar norite jį už 1 dabartinės šališkumo arba įvairių šiuo metu egzistuojančių subtilybėmis.

hi aryajur, i want it įvairių srovių, pagaliau, bet dabar pasakyk man, kaip galima rasti būdingąsias Užkariaujama Mos kaip funkcija VDS kaip žinome ro skirtingą mažo signalo parametras wrt VDS.Aš mačiau ypač bandymų stendo į ee240 pažymi UC Berkeley, i imituojamomis, bet i
don't know how to get that būdingąsias įgyti Vs VDS.

Norėdami jį kaip funkcija VDS jums reikės daryti AC analizė taip setup ir wymiata iš VDS už AC analizė.Žr bandymo sąrankos nuotrauką pridedamas.Nuomonių bus jėgos veikimo taškas turi būti įvertintos iki VGS, kuri užtikrina, kad jūsų VDS yra ta pati kaip ką valymas.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

hi aryajur, thanks for your answer, i maža abejonės-> nebus, kad Ilsėtis = 1v būti didelis signalas?ar jis turėtų būti šiek tiek dalykas mažas.labai dėkojame už pagalbą.

VAC = 1 būtų įvesties tik AC analizę, kai jūsų MOS modelis ir visa kita jau linearized.Taigi, jei žiūrėti į įtampos ir nutekėjimo į AC analizė jūsų pelnas bus tiesiog V (kanalizacijos) / 1, nes jūs įtraukėte Vac = 1 taigi Jūsų pelnas bus tiesiog V (nutekėjimas "), jeigu jūs įtraukėte Vac = 0.2 arba nieko dar jūsų pelnas bus V (nuotekų) / 0,2.
Eksploatacijos VAC = 1 arba net VAC = 100 nėra jokio skirtumo, analizės, nes tai nėra tikrasis DC arba pereinamaisiais įtampos, todėl nėra jokios realios įtampos.Tai tik mastai, kurie bus naudojami analizei ir linearized grandinės ir visų kitų dydžių czytanych iš grandinės ir AC analizė bus santykinė to,
tai vienintelė reikšmė.Tiesiog pabandykite.Mettre Vac = 100, kad tiesiog reikia sukelti visus AC analizė įtampa turi būti tik 100 kartų tai, ką jie buvo Vac = 1 nekeičiant bet kokio veikimo ar kreivės formą.

Šis linearized modelis ac analizė sugavimo, ir suprantama, tai yra svarbu, man atkreipti dėmesį.Ačiū.

i dar vienas klausimas, kaip mes galime gauti pėdų yra MOS wrt VGS.Thanks in advance.

Aš negaliu galvoti apie tiesioginį būdas gauti pėdų vs VGS diagramoje, tik paleidus kelis modeliavimo ir įvertinti pėdų vertė skiriasi VGS tada prabilo jų skaičiuoklę ar kažką.

hi, i bandė grandinės jūs paminėta, tačiau tai nebuvo nustatyti, prašome padėti man šioje aš gaunu pelną maždaug 10m ar taip W = 2u L = 0.18u, kurie yra netiesa.Thanks in advance.Parašytas po 12 minučių:problema yra tai, AC analizės net vcvs yra sustiprina.todėl ne leidžiant kanalizacija įtampos pokyčių, kad ji nėra parodyta, ko tikimasi, kad, aryajur,
ar galite pasiūlyti kokių nors būdas išspręsti šią problemą.I have changed vcvs gauti nuo 20 iki 1000 iki bandymo, jei jis daro bet koks skirtumas.Parašytas po 10 minučių:i bandę išlaikyti vely mažai Apipjaustymas dažnis lowpass filtras tarp vcvs ir Ilsėtis šaltinis tada i galėjo gauti esminės naudos wrt VDS.yra bet koks kitas metodas gali pasiūlyti aryajur, jiems dėkingi jums už diskusiją.

Vietoj mažo Filtras iš VCVS galite įdėti AC filtras.Nuo VCVS prie vartų įdėti rezistorius su DC vertė pasakyti 1e-5 ohm ir AC vertė pasakyti 1e18 ohm.Tada dedamas Vac kodą iš žemės į rezistorius DC vertė 1e18 ir AC vertė 1e-5 ir prijungti prie kitų pasibaigus rezistorius su vartais.Kaip pridedamą diagramą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Mano nuomone, reikia įvesti ideali Opamp į bandymų grandinės formuoti neigiamą feedback.the išėjimo iš Opamp yra prijungtas prie vartų, MOP tranzistorius, teigiamas indėlis yra prijungti prie drenažo ir MOP tranzistorius, tada tai gali padaryti. DC analizuoti su šaltiniu susijusių su neigiamu įėjimo į Opamp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back