AZIJA opportunités: Ieškote pigių užsako įmonė ...

N

narutomo

Guest
prašome kreiptis į mane, jei gali pateikti mažiausios dizaino paslaugas savo įmonę. Dizainas: Circuitry Projektavimas, FPGA ir PCB išplanavimas. Vieta: Japonija, Singapūras, Malaizija, Tailandas, Indonezija, Kinija. Nori: - 5-10 metų aparatūros projektavimo patirtį.

KONTAKTAI APIE PATELPCB (AT) GMAIL.COM tam pačiam MES VISI TINKA. Tame pačiame lauke virš 6YRS. Tinka iki

Prašome pateikti Jūsų įmonės svetainės nuorodą ir ankstesnio projekto, kad jūs sėkmingai pristatytas mums. Mes įvertinsime Jūsų įmonės ir efektyvumą.

Dear Sir. Man didelė garbė Jums pranešti, kad mes PCB dizainerių darbo Pakistanas atsižvelgdamas patirtį projektuojant burn-in-lenta ir apkrovos plokštės. Mes Jums siūlome pigius tarifus, palyginti su kitomis bendrovėmis ir geresnės kokybės, tikrai. Mes turime PCB projektavimo patirtis nuo 3 iki 10 metų. Jei norite atidaryti savo dizaino centrą Pakistane padaryta kitų PCB dizaino kompanijų kaip PYCON ir CEIBIS tada mes galime suteikti jums visą pagalbą. Nedvejodami kreipkitės į mus. Thanks and regards,

Gerbiamieji, Mes esame Irane. Mes turime DTL / FPGA dizaino namas! Mes galime atlikti bet FPGA pagrįstas projektas. Mes negavau jokių pinigų befor projektas baigtas. Mes turime sunkiųjų patirtimi su Xilinx (net Virtex 4, 5) arba Altera. Jauskitės laisvai susisiekti su manimi dėl papildomos informacijos.

Garso puikių atsiliepimų iš you guys. Prašome atsiųsti man savo asmens elektroninio pašto tolesnėms diskusijoms. Galimybės yra pasirengusi dabar! Mes norime užbaigti iki šių metų pabaigos vasaris Ačiū pardavėjui.

Dėkojame už USD100k projektą. Aš sunkiai dirbti FPGA dalis ... That's great ...!!!

Gerbiami Narutomo, Mes PCB Projektavimas Servisas namai ir mes turime daug metų patirtį PCB Design. Prašome atsiųsti man daugiau informacijos apie savo PCB darbą, kad jūs norėtumėte, kad mes padaryti ir mes suteiksime Jums labai konkurencingą kainą. Pateikite mums savo elektroninio pašto adresą, kad mes galėtume toliau diskutuoti su jumis apie mūsų galimybes. Ačiū. Nuoširdžiausi linkėjimai, PCB dizaineris

Sveiki, Mes PCB dizainerių darbo, Indija, turintys 5 iki 6 metų patirtis daro PCB išplanavimas designs.We turėti patikimas žinias visose programinės įrangos. Mes galime užtikrinti, daryti dizainą, gerą kokybę ir taip pat pristatymo laiko. Jei esate intersted pls pateikti paštu kousi_sen@yahoo.co.in .

Sveiki, aš esu suinteresuotas, Turiu PCB projektavimas patirtis 12 metų su projektais padaryti net iki 6 sluoksnių RF, mišraus signalo ir tt Jei domina, pls, padėkite man laišką adresu nishaldisilva (at) gmail.com tolesnių diskusijų. Nishal

atsižvelgdamas 9 metai patirties VLSI pramonei STA ir synth kaip didelių įmokų. Leiskite man žinoti, jei aš galiu help.I esu įsikūręs Tokijuje. Sam

Labas Pone Aš esu iš Indijos, intersted apie šį Businees, turiu 8 metų patirtį PCB dizainas Filed, dirbau net iki 7 metų dirbo kitokį Orginzation Patinka GE Wipro Infotech, per paskutinius vienerius metus dirbu iš namų Independly, dirbo Daugiamandatėje sluoksnį plokščių iki 14 sluoksnių, Analog & Skaitmeninis Mišrus signalo lentos ir didelės spartos Skydai, vyriausiasis Volatge Skydai, Aš tikiu, kad bus labai geros kokybės PCB tarnybos ir Minimul sąnaudų, jei eisime atsiųsti man laišką adresu: rohan.reddy.koukuntla @ gmail.com , Rohan Reddy

Sveikinimai, Mes gaminių projektavimo ir vystymo bendrovė remiasi Singapūre. Pridedu mūsų įmonę jūsų perskaitymas. Nedvejodami kreipkitės į mus dėl savo vystymosi poreikius. Nuoširdžiausi linkėjimai. Phineas Tan (R.) Verslas ir programos vadovas AOC Private Limited Blk 1003 Bukit Merah Central # 06-31 Technopreneur centras Singapūras 159836 T: (65) 6274-1698 F: (65) 6274-1038 C: (65) 9636-6591 paštas : phineas@aoc.com.sg

Sveiki, Mes esame profesionalių teikti projektavimo paslaugas grupė Elektroninė domeno. Mes teikiame paslaugas nuo produkto koncepcijos iki gamybos. specilization LPLM dizainas, valdybos projektavimo, gamybos paslaugos. Mes r įsikūrusi Singapūre. Teikti mažiausią kainą su labai cunstomer supprt ir paslaugų. Mes turime klientų iš Europos ir JAV. Aš asure jūs nebrangių su nesuderinta patikimumą. susisiekti su manimi @ rmansal@gmail.com

Aš daugiau nei 10 metų patirtį projektuojant kelių sluoksnių didelio greičio SMT ir through-hole spausdintinių plokščių (PCB). Aš esu gerai susipažinęs su Cadence Allegro, "Mentor Grafinis trinkelės išdėstymas ir OrCAD Capture CIS / ConceptHDL už Scheminis Fotogr. Kontaktai: syedhassansajid (at) yahoo.com

Aš 10 metų patirties ASIC / VLSI dizaino inžinierius, turintis didelę knowladge į SoC srautas, RTL kodavimo (Verilog / VHDL), sintezė (RC iš Cadence, DC Synopsys), laikas analizė (PrimeTime), formalus patikrinimas (konforminės, Cadence ), scenarijai (csh, BSH, tcl / tk, perl, awk / sed), ir tt Šiuo metu esu laisvas ir atviras savo pasiūlymus. Kviečiame lašas man linija už visus klausimus. Kviečiame lašas man linija just@biz.by . Skype: dmitryldm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back