AWR Mikrobangų biuras - Naudojant Bendra Multi Layer Substratas

R

Radike

Guest
Sveiki, man reikia naudoti bendrą kelių sluoksnių apibrėžimą mano pasyvus struktūra. Turiu dielektrinių sluoksnių. Signalo 1. sluoksnis. Gaunu klaidų, kai bandau pridėti į Axiem modeliavimo gavyba. Klaidos: nepavyko rasti jokios EM formos sluoksnis "3" buvimo vietos uosto "1", prašome įsitikinti, kad EM Mapping "Storosios Metal" yra teisinga, ar formos yra įtrauktos ekstrahuojant nepavyko rasti jokios EM sluoksnio formos " 3 "ne vietos uosto" 2 ", įsitikinkite, kad EM Mapping" Storosios Metal "yra teisinga, ar formos yra įtrauktos ekstrahuojant Manau, kad tai yra dėl blogo stackup apibrėžimą. Aš taip pat pridedamas. EMP failą. Thanks a lot!

Labas, Ačiū už atsakymą. Ar galiu apibrėžti linijos tipai visus sluoksnius turiu? Mano atveju aš turiu 4 sluoksnių, įskaitant oro: - Oro - - Layer1 - (3um) ER = 4,2 - Layer2 - (0.6um) ER = 4,2 - Layer3 - (5.04um) ER = 3,7 - Žemės - Mano signalo linija yra sluoksnis 1. Šiuo atveju užtenka nustatyti vieną eilutę tipą? Thanks a lot!

Sveiki Radike, Taip, tik vienas "ML_LINE_1" linijos tipą defination yra pakankamai LPF savo reikalavimą ... $ STRUCT_TYPE_BEGIN "ML_LINE_1"! -> Layer kompensuoti minWidth vėliavos "M1" 0 5e-006 0 $ STRUCT_TYPE_END Prikabinti yra paprastas kartą MWO projekto failą jūsų nuoroda ... --- Manju ---

Ačiū už informaciją!

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 08:48 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:28 ----------</span></span>
Sveiki, Aš patikrinti projekto failą turite pridedamas. Tokiu atveju turite apibrėžta keturių eilučių M1 Metal1, Metal2 ir metalo 3. Be stackup M1 Metal1 ir storo metalo buvo paskirtas tos pačios dielektrinių sluoksnių 1. Mes galime padaryti, kaip tai? Taip pat tai galima sužinoti, kodėl mes negalime tiesiogiai priskirti storo metalo, naudojant numatytuosius LPF failą? Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back