AVR + pasirinkdami išorės krištolo problema

O

omid_juve

Guest
Aš naudoju stk200/300 programuotojas programavimo mano ATmega8 AVR (mano programinė įranga Bascom 1.11.7.4) vienas iš mano programos, i naudoti vidaus 8M osciliatorius ir i don `t jokių problemų su juo, bet kitoje programoje man reikia išorės 16M kristalas į darbą. kad aš apibrėžta CKSEL t0, 1111 ir rašyti AVR fusebit ir tada i pateikti 16M kristalų ant smeigtuko ne. 9 & 10 ATmega8 bet kai aš pradėjau rašyti savo programą luste programuotojas negalėjau "t nustatyti mano lustą. Aš naudojo kitą ATmega8 ir prieš keičiant vidaus išorės kristalų laikrodžių osciliatoriai, aš pasidėjau ant smeigtuko ne 16M kristalų. 9 & 10 ATmega8 ir tada aš pakeičiau osciliatoriaus išorės kristalų ir rašyti ant jo fusebits. šį kartą taip pat, kai aš pradėjau rašyti mano lustą programa keistai mano programuotojas negalėjau "t nustatyti lustas kitą kartą. ką manote apie šią problemą? Prašome padėti man.

Nereikia pamiršti, kad jums reikia kai kurių kitų Parametras, kai nustatoma reikšmė OS XTAL frq AVR patikrinkite Datashheet išsamiau L kai AVRhave max 8 MHz laikrodis versija taip pat ....

maks freq ATmega8, kad aš naudoju yra 16M (ATmega8-16PU)?!! ir PLZ leiskite man žinoti, kas yra kiti parametrai?

clockselect 1010 iki triukšmo imunitetą ckopt = 0 lėtai didėjančios galios

Kas jūs naudojate 8M ir 16M kristalų kondensatoriai? Aukštojo Freq. krištolas, kepurėlių vertė turėtų būti mažesnis. Taip pat galite patikrinti, ar kristalas serijos sumažinti arba paralle sumažinti? Tai yra įvairių tipų ir reikalauti differnt vairuotojo grandynai.

Vairavimo mikrokontrolerių jo maksimalus greitis yra nepatartina bandėte su mažesniu greičiu dėl Nandhu

Manau, kad tai gali būti problemos dėl kondensatorių, pasirinkti tikslią vertę kondensatorius. Pažiūrėkite, ar jūsų lustas yra ATmega8 arba ATMEGA8L ir gebėjimą vairuoti, kad daug dažnio Bibin John www.bibinjohn.tk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back