avr c kodų problema

E

engineer khan

Guest
? kas atlieka šiuos LCD Interfacing programos priemones (PLZ kas nors padėti man brolius) [KODAS] lcd_cmd (unsigned char punktas) {dataport = punktas; ctlrport = (0

Tiek Kodo sąrašas darai tą patį, išskyrus už vėlavimą (50) pirmą kartą į sąrašus.

Manau, kad problema yra su čia sudėtingumo, šio kodekso autorius bandė kodas aiškus, bet jis gali tapti sudėtingesnis nepatyrusiems akis. (S), jis stengėsi pabrėžti "RS" ir "rw" bitai turėtų būti 0, kai "en" clocked:
Code:
 ctlrport = (0

ką> |? stovėti trumpai tai plz,,,, cant v naudoti tuos pačius C kodus kaip 8051, kaip aš į ankstesnes pareigas??

Tu padarei C operatorių paiešką? Jei ne, jums turėtų rasite daugybę aiškinant šiuos tinklalapius.

[Quote = inžinierius Khan; 1139411]??? Ką> | stovėti trumpai tai plz,,,, cant v naudoti tuos pačius C kodus kaip 8051, kaip aš į ankstesnes pareigas [/quote]> pamainomis bitų teisę. Jei PORTA = 0b00000001; jei jis pasislinks kairėn tampa 0b00000010, ty, 1PORTA 8PORTA tai vertė išlieka ta pati. | Bitinis ARBA operatorius.

tai nėra teisinga Jūsų aprašytą elgesį, tai pasukti neperjungia. Dešiniuoju Shift iki 1 baitas suteikia 0 Left Shift 8 dalyje taip pat 0, jei pradinė reikšmė yra 1.

Yra ne bet kokia operacija, taikomas ctrlport 1 eilutė, tai tik pakrautas su nauja verte "0" persikėlė "en" kartų skaičių, kuris vis dar yra "0". 2 eilutėje jis vėl pakrautas su naujos vertės, bet šį kartą 3 vertės ORed. Nors "(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back