AVR ar rankos

S

sofia

Guest
Hi .. Aš dirbo Atmel micros (89c51, 89c52), dabar noriu į darbą dėl naujų šeimos micros įvesta Atmel (dėl didelio greičio, įmontuota ADC, USB palaikymas ir pan.) Noriu paklausti, kas yra geriausia .... Atmel AVR arba Atmel ARM. offcoarse aš darysiu tik vieną iš jų Inorder gauti stiprų sukibimą. Žinau, kad "AVR yra 8 bitų ir ARM yra 16 arba 32 bitų.

Priklauso nuo reikalavimų, savo projektą. Jei pasirinksite ARM, siūlyčiau pradėti nuo LPC Philips (ARM7). Jie kaupiasi Flash ir RAM, daugelis periferinių variantai. Ir svarbiausia - jie yra labai pigūs - nuo mažiau kaip 4 $ už LPC3131.

Atmel AT91SAM7 serija yra panašus į PHILIPS kartų ir naudojo tą patį ARM7 core, TMS470 serijos TI yra ARM7 core ir šių įmonių yra teikti pigių ir aukštos kokybės 32 bitų micros, manau, AVR tinka mažiems projektams ir geras pakaitalas 8051 ir 8 bitų mikroskopų, tačiau didesni projektai, kurie turi Realaus laiko OS, FS, TCPIP, USB ,...... tai geriau ir paprasčiau naudotis ARM7 pagrįstas micros.

[Quote = elcielo] Philips ARM procesorius yra geras. [/Quote] Salam, Kaip yra gerai? Prašome sąrašo kai kurias funkcijas!

Savybės priklauso nuo konkretaus modelio. Yra apie 20 modelių ARM linija nuo Philips. Pavyzdžiui, čia yra bruožai LPC2131 (pigiausias vieną): - 32 kilobaitų vidaus Programa Flash (512 Kb LPC2138) - 8 kilobaitų on-chip duomenis SRAM (32 kilobaitų per LPC2138) - iki 60 MHz - ISP / IAP - 8 kanalų 10 bitų ADC - 10-bit DAC (LPC2132/2138) - du 32-bitų laikmačiai - 6 kanalų PWM - sergėtojo - on-chip RTC su nepriklausomais elektros energijos - du UARTs, du I2C, SPI ir BTP - ant- lustas kristalų laikrodžių osciliatoriai (nuo 1 iki 30 MHz) - Glaudesnis galios apačią sistemą su periferine turn-off - 5V atsparių įėjimai - 3.0V-3.6V vieno maitinimo - LQFP64 paketo kaina yra $ 3,9 ! !

Kitas labai geras ARM procesorius "Samsung" KS32C50100. Jo 16/32-bit ARM ir ateina su labai gera parama ir dokumentacija. Nuoroda valdybos Evaluator7T iš tiesų yra labai geri, taip pat. Taigi mano, kad tai taip pat.

Aš rekomenduojame pažvelgti į www.keil.com . Jie puikus ir pigus vertinimo lentos, labai gražus nemokamai minkštas ir labai gerą paramą. Viskas, ką žmogus turi pradėti. Varuzhan

Aš taip pat naudojant šią CPU (S3C4530), bet visi "Samsung" tinklo procesoriaus "dabar yra nutraukiamas produktus ir prieinama iki 2005,10 .....

ARM micros yra geriausias ..... jei ir turi rinktis rinktis ARM ir "AVR ir u norite padaryti bet vienas iš jų, tada aš siūlau U mokytis ARM. ARM micros gali būti naudojamas didelis / sudėtingus projektus ir tai gali padaryti kiekvienas dalykas (kiek aš žinau), kad "AVR micros gali padaryti bet AVR negali daryti viską, kad ARM gali padaryti.

Aš ieškau už 2 paprasta programuotojų 2 ARM7 uP schema: Philips LPC2131 ir Teksasas Intstuments TMS470. Ačiū, kad padedate.

Aš naudoju ST STR71x ARM7 diapazonas per pastaruosius 8 mėnesius, aš norėčiau rekomenduoti šį prietaisų asortimentą, šios kainos yra labai gera, ypač su funkcijų / Flash dydžio. Linkėjimai NTFreak

Ar yra kokia nors interneto svetainę, kuri parduoda ARM7 Micro (Atmel SAM7, TI TMS470 Philips LPC, ST STR71) už priimtiną kainą? Aš negaliu rasti gerą interneto platintojas.

su gcc kompiliatorių ir Lerva uodai tipo derinimo sąsaja availablility galite pradėti kurti rankos pigiau nei dauguma micros, įskaitant pav. Linkėjimai NTFreak

Hello there, kaip Ace-X pristatė kai mažiausias ARM μP modelį ir be gcc kompiliatorių, pranešė netfreak savybes .. Atrodo, kad mikroschema yra atsakingiesiems tiesiog ne klausimas!! i dont reiškia, kad, nes aš esu IPS ir OS ventiliatorius nori turėti jį kiekvienam projektui / problemos / užduotį .. bet jei mažesnis nuotolio ARM kainuoja apie 4 $ ir tai yra 32 bitų μP yra tiek periferinių turtingas .. i papratimas net galvoti apie naudojant IPS 18s į reletively stambių projektų! ar aš trūkstamų Kai kas? BTW .. iki šiol, aš diferencijuoti μC su μP taip, kad formar yra programa, erdvė ir vėliau nereikia, nes jis naudoja išorinio kaupiklio (EEPROM, HD), o vėliau buvo mless prepherals nei formar (paprastai). po svarstymo spec (LPC2131 -! 32 kilobaitų vidaus Programa Flash .. FLASH) ... Esu beveik prarado .. HELP!!

Atmel ARM "SAM7" serijos yra gerai ir nebrangiai, palyginti su visų kitų ginklų, kainuos 5 $ už 1K kiekis

Ne visada, mes gavome geriau kainodaros ST str71x šeima - daugiau perpherals RAM / Atmintis. Linkėjimai NTFreak

Kiek aš suprantu šių rankos micros yra skirti pakeisti AVR tiek galimybes micros. Jų RAM ir Flash yra fiksuotos ir negali būti pratęstas per išorinės atminties. Ar kas nors palyginkite programos kodą ir RAM panaudojimo pačioje paraiškoje duomenys apie AVR (ar kitų įprastų 8 bitų micros) ir vienas iš ARM procesoriai menti8oned čia?

Str7 šeimos yra su įterptais Flash ir išorės EMI sąsaja ir MMU (str72x šeimos). Mes taip pat buvo pasakyta, thet yra atleidžiantis ARM9 variantas į masinę rinką su borto Ethernet. Jo tikrai keistai g. buvo naudojant rankos šerdys apie 4-5 metus, OEM, pagaliau išleistas į masinę rinką. Linkėjimai NTFreak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back