autonominio roboto

M

mohsin677

Guest
Sveiki, Aš stengiuosi sukurti autonominis robotai, kurie gali pereiti į kontroliuojamą aplinką ji galės nustatyti kliūtis ir komanda gali būti skiriamas robotas nuotoliniu būdu.visiems, kurie padarė tokio projekto ar žino apie serwomechanizmy būti naudojama ar bet kokios naudingos informacijos prašome atsakyti.

Knyga INSECTRONICS suteikia visą informaciją apie priėmimo tokio roboto.Harware, gamyba, pic pagrindinio kodai
ir tt, jums reikės gauti ultragarsinis jutiklis modulis / ir modulis (savarankiškai gaminti) kliūčių vengimo.
Checkout šią nuorodą:
h ** p: / / www.thinkbotics.com / insectronics.html

Aš noriu pastatyti autonominio roboto, tačiau povandeniniam taikymo .. kokie jutiklio, kad i shoud naudoti ..

gerai ir neturi jokios patirties povandeniniu robotai bet manau ultasonic jutikliai bus geriausias, nes garso bangos gali keliauti į vandenį, net kariuomenė naudojant ultragarsinį Raketa todėl, manau, ultragarso sesors bus geriausia.

inifinitrix rašė:

Aš noriu pastatyti autonominio roboto, tačiau povandeniniam taikymo .. kokie jutiklio, kad i shoud naudoti ..

Manau, kad jutiklis dalis kliūčių nustatymo paskirtį, ultragarsinis visada geriausias pasirinkimas, nors ji šiek tiek išsiplečiantis palyginti su kitais.
Aš padariau keletą labai paprastų projektų, susijusių su kliūties aptikimo.Aš naudokite infraraudonųjų jutiklį ir suteikia labai trumpo nuotolio ir zonos nustatymo, ir manote, kad tai pačiai kitų pigių ir žemos veikimo jutiklis.Ultragarsinis tikrai yra geras pasirinkimas.

Beje, kas nuotolinio technologijos jūs planuojate naudoti savo robotas?Pabandykite paiešką google su raktažodžiu yamor, iš esmės savo projekto apie autonominių nuotolinio valdymo robotas naudojant FPGA ir "Bluetooth" technologija.Uczyniłem 1 labai paprasta panašų projektą ir rasti daug idėja iš jo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back