automobilių projekto

M

modeonz

Guest
i dirbti automobilių projekto ir naudoti Spartan 3e rinkinys ir dar vienas dalykas man reikia

Man reikia siųsti duomenis ir gavo rinkinį prie pc iki 20 USB kabelis

kai i nerado sprendimo I think mažai ir sužinoti apie tai, tačiau aš nežinau, ar tai tiesa

Manau, kad yra USB kabelis yra directrly prisijungti prie FPGA taip ir gali siųsti duomenis į

Kaisčiai ir FPGA, kad prisijungti prie usb ir padaryti CLK ir siunčia duomenis per ją.

tačiau aš nežinau, kuri adata turi i siųsti ne.todėl, jei šios idėjos yra teisinga man

What should I do?

jei tai nėra tiesa, pasakykite man, ką turiu daryti?

Jei yra nuoroda į Xilinx / Digilent Spartietis-3E Starter Kit, tada savo USB prijungtas tik su FPGA's JTAG konfiguracija / derinimo uosto.Deja, Xilinx atsisako pateikti dokumentus savo USB protokolas, todėl jūs turite naudoti Xilinx programinę įrangą, ir tik programine įranga, kad galima padaryti bendro pobūdžio JTAG komunikacijos ChipScope's TCL žodžiu.Galite parašyti ChipScope Tcl scenarijų, kad derybos per USB per JTAG į BSCAN makro ir nuskaitymo grandinę, kad jūsų į jūsų FPGA dizaino, bet tai taip berankis!

Xilinx's PDF pat praleidome USB puslapį į schema ir paslėpti USB skyriuje, GERBER sklypai (lengvai unhidden Acrobat).

Aš perskaičiau kai kuriose forumo diskusijose apie reprogramming į Xilinx USB CPLD su skirtingais kodas, kuris gerai dokumentuota, kad būtų galima kalbėtis iš bet kokio USB valdiklį.Bet atsiminkite, kad jūs vis dar vyksta JTAG, ir tai šiek tiek griozdas.Be to, Xilinx Impact nebus dirbti, kol atkurti originalų CPLD kodą ir reprogramming su CPLD yra lėta.

I've been ieško būdas per Xilinx CPLD be reprogramming, tačiau man nebuvo aišku, ataskaitų sėkmės.

Į Xilinx Platforma Kabelinė USB įrenginį (XPCU) yra tokia pati situacija.

Jei kas nors žino, yra paprasčiausias būdas, prašome kalbėti!

ačiū brangusis,

kad man reikia naudoti chipscope, tačiau problema yra i nenaudojo prieš, jei kas nors

žinoti gera mokymosi popierius pagal šią programą, man

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back