Automobilių langų pakėlimo DC Motor

K

kluivert

Guest
Esu GSM automobilių signalizacija, viena iš funkcijų yra kontroliuoti automobilį nuo mikrovaldiklio maitinimo langą, kaip tai galima padaryti? mikrovaldiklio turėtų kontroliuoti langų ar DC Motor jungiklio skydelyje? ir kaip tai galima padaryti naudojant UC ATMEGA 8515 Thanx iš anksto

Modernūs automobiliai elektroninės durų vienetus, tikriausiai naudojant serijos autobusai komunikacijos.

Ne tai nėra šiuolaikinių automobilių:) todėl painioja šiek tiek

Gerai, jei jungiklio skydelis yra tiesiogiai kontroliuoti variklio, tada jums reikia periferiniai įrenginiai su jūsų μP energijos. Jūs turite patikrinti Ypatingieji reikalavimai, variklio grandinė, paprastai kažkoks H-tiltas yra būtina dvikrypčio operacijos

Taip pat rūpintis, kaip sustabdyti variklį, gali būti, kad kai jutiklis dėl variklio srovė absorbcijos ar kitu būdu. Cheers FS dar žinomas kaip Powermos

naudoti relės veikia nuolatinės srovės varikliai paprastas kubas relės bus pakankamai, aš siūlau ne eiti H-tiltas dabartinio reikalauja šie varikliai yra didelis, todėl jums reikės šilumos kriauklės padidinti vieneto kainą ir dydį. Naudoti labai mažos vertės rezistorius serijos su nuolatinės srovės varikliu, stebėti įtampa per šią rezistorius, kai langas yra visiškai uždaryti arba atidaryti variklio bus labai aukšto taip padidinant įtampa per šią rezistorius. Taigi, net jei langas yra įstrigęs kažkur tarp variklį bus automatiškai išjungtas. patikrinti šią nuorodą sąsajų grandinės relės http://www.dnatechindia.com/index.php/Tutorials/8051-Tutorial/Relay-Interfacing.html

... Ar Jūs, pone, nurodyti, kaip priimant šį? Aš esu verry domisi apie tokių schematiškai, nes aš noriu tai padaryti savo automobilio ("Logan"!! Mahindra, aš atspėti?!). Na, aš noriu sukurti kai ragana "sąsaja", nes vienas impulso (teigiamą!) Pakelti mano automobilio langai ... piko detektorių, todėl nėra žalingas langai varikliai. Gali padėti? Sukurti kažką su tranzistorius ... bet su mikrokontrolerių yra daug įdomių ir tiksli, ar ne? Ačiū iš anksto už bet pakartoti! Visi geriausi! Pridėti modulio schematiškai, kad aš naudoju dabar ... Vienas teigiamas impulsas, relės darbą apie 25 sek, pikinę srovę nuo nuolatinės srovės variklio, bus iš naujo modulio ... Kaip tai padaryti pigūs mikrovaldikliu?

jums bus reikalauti du relės kiekvieno variklio, todėl visi 8 relės, jūs galite naudoti Atmel "89c2051 mikro valdiklio F / B CKT jūs galite naudoti tranzistorius / Opamp pagrįsta CKT stebėti dabartinę, kodas bus būti paprasta pasukti metu vienas variklis ir patikrinkite pikinės srovės, kai pasiekiamas išjungti relės ir įjungti antrą variklis ir tt

Ačiū už atsakymą! Ne, aš noriu viena schema tik dvi relės, kiekvienam priekinio lango! Kai aš arti nuotolinio valdymo automobilio, uch man duoti vieną trumpą teigiamą impulsą apie 2 sekundes, tai aš noriu pakelti priekinių durelių langai, nelieka po nakties ... Manau, kad šiuo atveju schematiškai yra ramioje paprasta, bet aš esu nulis šia tema (UC). Aš galite man padėti, aš verry dėkingas!

tik schematiškai įpratęs padėti jums taip pat reikalauti, kad mikrovaldiklių kodas

[Quote = fratello] Ačiū už nieko ...[/citata] žaidžiančių

Jei kas nors ateina pas mane ir paprašyti už vieną injekciją, aš padariau tai .... nes aš žinau, tai padaryti ... ir aš ne siųsti jį į medicinos mokykloje ... Tai ideea ... Visi geriausi visiems, visur ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back