automatizavimas

E

electron_boy

Guest
hi everybody

im dirba mano paskutinė metų projektą.im doing automatizavimo sistemos auditorija ir konferencijų salės, naudojant 8.051.gali kas pasiūlyti ką nors kūrybinio Add-ons mano projektą.pagrindinis dalykas mano projekto
> Duomenų perdavimas į kompiuterį, kad 8051 (RS232)
> Parodyta konferencija informacijos apie LCD ekranas
> temperatūros monitoringo ir kontrolės
> skaičiavimo asmenų skaičius
> šviesos valdymo

Thanx iš anksto

Skaičiavimo tauta bus labai sunku.

Gal pridėti tekstą kalbos funkcija?Skelbimas po 1 minučių:arba dar geriau, atvirkščiai!

Kalbėjimo recognization būtų didelis ...Kaip, įjungti žibintai visiems ..Išjunkite šviesą ..

O gal kaip funkcija terkšlė.

Naudokite X10 ir gali imtis HCS - II pavyzdys namų automatizavimo sistema.HCS naudoja RS 485, o tik onel 2 poros linijos bus reikalingos, kad ryšys tarp Jūsų ir priimančios valdomas prietaisai.Taip pat yra numeris įrenginiai jau įgyvendintas HCS sistemą, kuri apima temperatūros matavimo ir šviesos signalus.X10 modulis leis jums padaryti ryšio per elektros linija.
Kai kurie kiti realizavimo naudoja AR šeimininkų signalizavimo įtaisas - paieška internete yra daug.

tendencija rašė:

Skaičiavimo tauta bus labai sunku.Gal pridėti tekstą kalbos funkcija?
Skelbimas po 1 minučių:
arba dar geriau, atvirkščiai!Kalbėjimo recognization būtų didelis ...
Kaip, įjungti žibintai visiems ..
Išjunkite šviesą ..O gal kaip funkcija terkšlė.

hi everybody

Mes planuojama pastatyti paprasta Custom protokolas pagrįstas Embedded Server kad kai yra reguliuojamas srautas ir klaidų kontrolę ir perduoda duomenis tarp kompiuterio ir circiut, kad mes turime skirti pagrindinio automatizavimo procesas.

iki

Aš padariau 315MHz, naudojant belaidžio ryšio modulis su 9600bps duomenų perdavimas

mitesh rašė:

Aš padariau 315MHz, naudojant belaidžio ryšio modulis su 9600bps duomenų perdavimas

labas,
Taip pat galite naudoti chipcon's CC1020 RF modulis gali būti lengvai siejama su mikrovaldiklį ir yra daug kodo, taip pat galima rasti jų svetainėje.
pimr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back