Automatinis programavimas jau gana ar dar?

E

eltonjohn

Guest
Na aš ką tik baigė vertinti dabartines galimybes daryti automatinis programuojant MATLAB ar kitų modeliavimo aplinka.Tikslo kodas veiks DSP ir FPGA ...
Ką aš enterprised sužinoti, Ar jei jau buvo pakankamai priemonių iš ten synthethise kodas arba logika AUTOMATICALY ..nuo matematinį modelį? ...Klausimas yra taip ir ne ..Yra gerų įrankių, kurie padės paversti DSP modelius, ypač susijusiu DSP arba ypač susijusiu FPGA ..
Bet kai reikia integruoti sudėtinga sistema ..tada visada reikia eiti į žemo lygio (VHDL arba C)
Aš pradėjau savo ieškant ..vertinti MATLAB kompiliatorius .. su C kodu gnerated problema yra ta, kad biblioteka yra išlaikytinis, ..Tai reiškia, kad jis veikia tik ant PC plataform ...Visi matlab matricos operacijos kviečia į bibliotekas ..kad teisė yra glaudžiai Avenue ...Dabar.Simulink yra pajėgi gaminti kai C nepriklausomas kodas ..Bet tada problema yra ta, kad jums priklauso komplektus avalaible .. Šis kodas yra didelis ir daug galima nuveikti ..Jeigu jums pavyks išspręsti savo modelį pagal avalaible komplektus ..Turėjau bandymų projektą, tai buvo Kompiuterinis vizija problema .. Taigi didelė problema man ..Nors vaizdo apdorojimo priemonių rinkinį MATLAB. Nėra tokio dalyko Simulink ..So I couldn't generuoti plataform nepriklausomas kodas C ..Idėja buvo gauti gryna C kodą vertimo ir tada pereiti, kad į vieną DSP architektūrą ar HandelC ir sythetise logika, pridėti šiek tiek Realaus laiko OS modulių ir sąsajų modulių ir turėsiu visiškai atskira sistema.
Dabar yra kitas būdas spręsti savo problemą ..kurie vis dar yra perspektyvus sprendimas.Mano vaizdo apdorojimo rutiną buvo avalaible kaip MATLAB m funkcijas ..Taigi yra perkelti šias procedūras, įrangą, naudojant įrankį, pvz AccelFPGA .. galimybęir pridedant accelgpfa direktyvas uosto sąveikos su šios sintezės aparatūros ..Rezultatas yra VHDL kodą, kuris gali būti instantiated ..į Handel-c projektą ..
Tada iš vieno Matlab projektą galima gaminti Simulink C kodo valdymo sistema ir tada perkelti jį į Handel C
ir naudoti MATLAB kodą synthethise į VHDL moduliai.Tai gali būti vėliau instantiated į HandelC ..
Taigi jau galima pasinaudoti šia metodika tipas synthesthise FPGA Logic iš vieno MATLAB / Simulink modelis ..
jokių kitų modeliavimo aplinka (vissim, elanix ..) leisti arti tai!
Vienintelis trūkumas yra tas, kad jūs turite žinoti HandelC ir AccelFPGA ..labai gerai ..ir būti susipažinę su tikslinės fizinės architektūros struktūra specialius išteklius ranka ...Gali būti ne kas dieną visa tai bus padaryta automatiškai, kai kurių įrankių ir pysicist ar vaistininkas galės sukurti savo mašinas ... Šiandien. Ouff!welll gera naujiena inžinierių mes vis dar reikia ...!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back