Automatinis Dulkių siurbliai

S

SSP

Guest
Aš sukūrė automatinio dulkių siurblys, kaip mano galutinis metų projektą. Jis yra sujungtas su TSOP1738 infraraudonųjų spindulių jutikliai ir varikliai. davikliai prasme kliūtis ir jų produkcija yra pateikiama kaip įvesties varikliai. i HV P89LPC922 lustas Philips mano problema yra, kad sensoriai ir pavaros grandinės dirba puikus individualiai, tačiau kai viskas yra intefaced kartu su mikrovaldikliu, programa neveikia mikrovaldikliu. Varikliai yra gauti tinkamą srovę nuo mikrovaldiklio. Ar kas nors pasiūlyti, ką galima problema gali būti?

Problema gali būti P89LP .. sukelti jo maksimali išėjimo srovė yra 80 mA, ir jos higly probabble, kad varikliai "valgo" daugiau. Ar jums yra naudojamos tam tikros transporto vairuotojui? Priežastis, jei ne, mikrovaldiklis bus automatiškai iš naujo, jei išvesties curent gauti didesnį nei 80 mA.

Taip jiems naudojant esamą tvarkyklę. , kuris yra pagrindinis Sekretoriavimas kodėl jiems negali išsiaiškinti problem.If im naudojant vairuotojas, varikliai turėtų dirbti. Aš maniau, problema galėjo būti su mikroschema, taigi aš jį pakeitė, bet htta nebuvo.

Ar galite paaiškinti man, ką sakinys "sensoriai ir pavaros grandinės darbo tobulas individualiai"? Kaip tai veikia, kai jo atjungti? Jūs vegotta derinimo kažkaip. Jei problema yra lustas pabandyti prisijungti COM diodas ar lemputė (ar ką matote) ir programos, valymas ir notshine forexample kas 10 ciklo programos, arba tiesiog kiekvieno secnond.

taip kad rgt. jie dirba, kai jie nėra susiję su mikroschema. Aš patikrinti kiekvienos iš šių sudėtinių dalių išvesties multimetras ir jie yra norimas galingumas. tačiau atrodo, kai su sąsajų problema [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 valandos 46 minučių: [/color] [/size] Kaip aš galiu pasiekti IPT programavimo naudojant šis lustas? Noriu programa luste be RS232 sąsaja

Mano IPT programuotojas naudoja RS232 :). I dont know jei šis lustas yra programuojamas. Jūs geriau paklausti mikrokontroleriai skyrių šį forumą. Im tikrai jie gali padėti jums ten.

1. Jūs nenurodėte motorinių vairuotojo duomenis. 2. Ar jūs naudojote atsieti kondensatoriai, tinkamas vietas??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back