Automatinis automobilio langą atidarytuvas / arčiau

F

fjpompeo

Guest
Sveiki, Man reikia grandinės vairuoti motorinę atidarytuvas / arčiau automobilio durų langą. Jei įmanoma tokiu būdu: Vienas trumpas jutiklinis (+ -0,5-ių ar mažiau) - tai trumpas variklio įjungti ir ilgai liesti (1s) grandinės išlaikyti variklį, tol, kol stiklas pasiekia kelionės pabaigos, nesvarbu, atidarymo ar uždarymo stiklo. Fernando

Jūs galite naudoti laikmatį, kuris paskatino pereiti. Palietus jungiklis, jis bus paleisti laikmatį taip pat. Jei tai trumpas prisilietimas laikmatis nebus baigti skaičiuoti, kai jūs atleiskite mygtuką. Jei tai ilgai liesti galės baigti skaičiavimo laikmatis. Naudoti laikmatį nustatyti, kuris režimas variklis turi veikti produkcija.

Sveiki, Ką yeechyan sugested gali dirbti, bet šiek tiek dangerus, nes, jei langas yra beveik į viršų, jis bus sudeginti variklio. Aš mačiau kažkur, kad jie naudojami grandinės prijungtas prie lango variklio maitinimo linijos. Nes ji yra brusles tada pamatysite, šuoliai, kai variklis yra pastovi. Kai langas yra viršuje / buttom, šuoliai nustos ... Sorry i cant suteikti Jums su grandinės ... [Color = Darkblue] Jei radote mano atsakymas buvo naudingas, paspauskite mygtuką, kad sako, Padėjo man [/color] Sėkmės.

motorinių vairuotojas iš ST, šuntas rezistorius galite gauti variklio srovė, naudoti lyginamojo (arba analoginių kanalų mikro), kai srovė yra daugiau nei reikia perkelti langą. Nedidelis mikroprocesorius gali dirbti nuspaudimu logika. bye Alba800

Alba800, Tai yra būtent tai, ko man reikia, mikroprocesoriaus valdomas elektra valdomi langai sistema. Neto viena rasta, bet schemos buvo be AVR kodas ir naudoja labai sunku rasti komponentas "Infineon" Profit BTS640S2 ir norėtų naudoti somethink kaip LM393 ir šuntas rezistorius ar net A / D PIC ar AVR. Fernando

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back