Automatinis aptikimas prietaisų mikrovaldiklį

K

khanna_gunjan

Guest
Hello All,

Aš dirbu su projektu, kur mums reikia nustatyti automatiškai, jeigu yra koks nors jutiklis conected į analoginį arba skaitmeninį įvesties prievadų į mikrovaldiklį.(pvz., Plug and Play).Skaitmeninio įėjimo įtampa 5V ir jis paprastai yra aukštas, jei nėra pirkimo ar yra arba jeigu įrenginyje esančio kontakto yra atvira.Ir analogas uosto įvesties diapazonas yra 4-20 mA srovė.

Ar anzone yra idėja, kaip tai gali būti pasiekta, kad jei vartotojas conects kažkas šis uostas yra nustatoma automatiškai.

Thanks in advance.

Už analoginius signalus, tai paprasta: 4-20mA iki faktiškai buvo sukurtas specialiai tam, kad jums atskirti signalo praradimas nuo nulio signalą.Taigi, jei priemonė, nors tai yra daug mažiau nei 4mA, žinote, nėra jutiklis metu (ar laidai susmulkintos arba trumpuoju).

Dėl skaitmeninių signalų esate aprašoma, kas yra ne taip paprasta.Tik taip galiu galvoti apie tai naudoti papildomus ryšys jungtis, PIN, kuri būtų traukiama iš aukštos ar žemos tik tada, kai jungtis yra prijungtas in Ne labai elegantiškas sprendimas, galbūt tai neįmanoma, nes jis reikalauja dvigubai sąnaudų numerį.

Kaip VVV sako išleisti savo 4-20mA per 250Ω apkrovos rezistorius wil jums 1-5 V, kas mažiau, nei pasakyti .5 V priemonės nesusijusios.

Skaitmeninis signalas turi keletą sprendimų, priklausomai nuo to, ar jos duomenų srauto arba skaitmeninio įjungimo / išjungimo signalas, ir ar norite pridėti daugiau įrangos ar programinės įrangos.

Kadangi jūsų dar projekto stadijoje Id ieškoti bet atsarginių indėlis, jei galite, arba konvertuoti skaitmeninį signalą į keturių valstybės Analog (Open Circuit, aukštas, žemas, trumpojo jungimo grandinės) - jeigu jo nesate * * duomenų srauto ir tu turėti atsarginių Analoginė įvestis.

Aš naudojau šį maždaug 2 viela nuotolinio jutikliai, kai man reikia žinoti grandinė veikia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back