automatinio šviesos reguliatorius

R

rohitppande

Guest
hello guys! Aš projektas, kuriame U aptikti ne. asmenis, įvažiuojančius į kambario vidų ir taip pat aptikti Nr. asmenų viduje. ir vaikinai man padėti, suteikiant aukšto tikslumo infraraudonųjų LED detektorius pasiūlymą, kad šis projektas gali būti praktiškai įgyvendinamos ........ Thnx iš anksto ...

jums reikia ne. Asmenų, kurie atvyksta kambario ar No.of asmenų kambario viduje, ypač trumpąją laiko ......

Aš tiesiog reikia žinoti, viduje asmenims kambaryje, kurį aš ruošiuosi pasiekti du yra LED ir jutikliai, kad patekti į pirmąjį infraraudonųjų spindulių sužlugdyta, o antrasis yra sužlugdytas ir paliekant kambarį jo ATVIRKŠČIAI. tai tada naudojama skaičiuoti ar skaičiuoti ekrane ....... bet problema yra, aš negaunu aa geras detektoriumi taip, kad jis turėtų duoti didelis / mažas IR spinduliuotės yra ryškus ir žemas / aukštas, kai nėra infraraudonųjų spindulių stebina tai ... taip pat padėti man su emittors, kaip jie turi skleisti spinduliuotės tiesia linija .....

gaunate aukštos kokybės nuotolinio LED (diodas) ... tas ateis paketą, kuris yra sidabruotas pusių sutelkti radiacijos .... taip pat vairuoti LED naudojant Darlington poros gauti daugiau perdavimo atstumas .....

[Quote = rohitppande] Sveiki vaikinai! Aš projektas, kuriame U aptikti ne. asmenis, įvažiuojančius į kambario vidų ir taip pat aptikti Nr. asmenų viduje. ir vaikinai man padėti, suteikiant aukšto tikslumo infraraudonųjų LED detektorius pasiūlymą, kad šis projektas gali būti praktiškai įgyvendinamos ........ Thnx iš anksto ...[/citata] prašome, jei turite tema dokumentus prašome padėti man. Man reikia, kad blogai mano paskutiniai metai projct. ačiū jums.

į duris tiesiog įdėti du jutikliai paties horizontalaus lygio, bet truputį toli vienas nuo kito, bet ne per daug, jei kas nors įveda pirmą jutiklis skaičiuoti tada antrasis, kuris leis jums kontrolierius prieaugio dar vienas asmuo viduje žmonių, jei kas nors palieka kambarį antrasis bus skaičiuojamos tada pirmas jutiklis dekremento skaičiuoti, ir jūs turite mikrovaldikliu, kad nuolat ką pradėjai ir rodyti apie tai, ką, kaip, pavyzdžiui, 7-ių segmentų arba simbolių LCD. Sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back