Aukštos įtampos pėdsakus PCB

A

archiees

Guest
Sveiki, Noriu analitiškai apskaičiuoti, kiek tarpai turi būti palaikoma su aukštos voltatge pėdsakų užkirsti kelią kibirkščiuoti. Ar kas nors turi nuorodas teksto knygos ar straipsnių. ačiū

paviršius treaking yra dalykas, kurį reikia turėti omenyje. kiek daug yra jūsų įtampa? galite pabandyti išsaugoti visus aukštos įtampos trakes,, iš vienos pusės ir kitų trakes kitos pusės. reinvynis

Dėl Kulno, aš nesu įsitikinęs, aš žinau, kas yra surfance treaking? Ar galite man papasakoti daugiau apie tai. Turiu RF + / - 215 V įtampa. Be to, aš lenta su soldermask iš kiekvienos pusės, kuri Manau, duok man šiek tiek naudos, aš nežinau, kodėl nors. Tačiau aš vis dar nori padaryti kai kuriuos skaičiavimus ir (arba) formulės. Ar mes gauname iš pirmo principo, žinant dielektrinės skvarbos FR-4, kiek atstumas kibirkščiuoti / Corona biudžeto įvykdymo patvirtinimo? Dar kartą ačiū. -ARCH

2-2.5mm turėtų padaryti 215 voltų. Yra keletas formulė arba grafikai kai kurių standartų. cant prisiminti juos nors.

Yra saugos įstatymus, kurie prekiauja su tuo. Aš miglotai prisimenu, kad 220V maitinimo pėdsakai turi būti 3 mm nuo visko ir tarpusavyje. Didesnis RF dažnis gali sukelti, ratilas ant aštrių briaunų, dėl TRACES. Jūs turėsite pateikti šiek tiek dielektrinės dangos virš jų, kad ši žemyn. Saugos įstatymai taip pat gali nurodyti, kaip toli nuo žmogaus organų jie turi būti laikomi ir kokios blokuojančių užraktų, turi būti naudojamas išjungti RF galia, kai byla yra atidarytas.

Klausimas: Kur man rasti informacijos apie mikroelementų tarpai pagal įtampos lygius? Kaip toli komponentai turėtų būti išskirstomos intervalais vs 1000V 4000V, kad tipo dalykas?
Atsakymas pridedamas (šaltinis nežinomas) Linkėjimai, IanP

Ačiū IanP dokumentai yra naudinga mano dizainą. Mano 1 kV potencialų skirtumui tarp 2 pėdsakų Nedengtojo galiu naudoti apmokėjimo numerius. Tačiau, aš noriu jiems apskaičiuoti analitiškai taip pat, kuris yra svarbus, jei aš turiu jutify jį kam nors. Jei i naudoti 750 V / mils, gaunu ABT 1,4 tūkstantųjų colio dalių, kuri nėra lygi 200 tūkstantųjų colio dalių iš pastaboje ir IPC-2221 diagramomis. Aš suprantu, kad FR4 750 mln statmenoje volto per sluoksnių dielektrinės skvarbos. Bet apskaičiuoti dėl paties sluoksnio tarp nepadengto laidininko klirensą turi i naudoti dielektrines stiprumo oro, kuris yra 3Kv/mm,,. Dar nebus atsakymas corrent. Argi aš visiškai negerai čia?

Tai iš savo posto 200mils atrodo klaida, ar ne? Norėdami apskaičiuoti tarp nepadengto laidininko klirensą tą patį sluoksnį, norėčiau naudoti tą patį 750V 750V vienam mln. Izoliaciją kaip blogiausiu atveju .. Linkėjimai, IanP

Žinoma, jei jums atrodo tarpai tarp TO220 tranzistorius kojų, kad gali dirbti net iki 1000 voltų, tai tarsi daro tai, ką mes naudojame, ypač kai, tarpai tarp jų dėl PCB PCB gali būti padengtas pasityčiojimas. :) Toks scenarijus visada mane glumino.

Leiskite man pasakyti, kaip aš naudoju IPC-2221 nustatyti savo klirensą 1 K. signalo. Leidžia, nepadengto išorinio laidininko jūros lygio klirensas naudoti B2 colum, TPK stalo. 500 voltų turi būti 98,4 tūkstantųjų colio dalių. Dabar už kiekvieną papildomą voltų, mes turime pridėti aprox. 0,2 tūkstantosios colio. Taigi likusių 500 voltų, mes turime pridėti 500 * .2 = 100 mils. Taigi iš viso mes turime 198.4 mils. Ar tai prasminga? Ačiū už jūsų pagalbą.

Mieli kolegos, aš iškilo panašių diskusijų kelis kartus, tačiau, deja, be aiškių, bet resonable reaguojant skaičiais. Kai kurios lentelės duoti apie 10 mm / kV, bet aš padariau High Votage keitiklio PCB su apie 5mm/kV, kurie buvo išbandyti Sėkmingas dirbti 3600 m aukštyje. Varuzhan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back