Aukšto dažnio Push-Pull DC-DC keitiklių projektavimas

I

iftikhar_abid

Guest
Mieli vaikinai Aš einu į darbą, aukštų dažnių DC / DC keitiklį. Dėl 50kHz aukštas dažnis perjungimo i am susiduria vis Smaigtys ir Skambėjimo signalus dėl MOP tranzistorius kanalizaciją, šios vynai pamažu slopina dėmesį, tačiau dėl šio smaigalys mano TRANSISTOR gauna per daug karšta. Jei bet kokia įstaiga galėtų pasidalinti bet idėją, sveikinu! Mano Iftikhar Abid

ji taip pat gauna šilumos iki ... ir suskirstytą ........

Sveiki, vėjo Transformatoriaus tinkamai nes su aukšto dažnio duomenimis, nuotėkio induktyvumas yra sukurti problema. Naudokite tinkamą Vibracijos slopintuvas kontrolės viršūnę. Naudokite mažas varžai InBetween vairuotojas ir MOSFET vartų sumažinti skambėjimo. Naudokite įvesties induktoriaus tinkamai vertę. Jei pasakyti detaliau apie galios reikalavimus ir kitus duomenis, aš galiu jums padėti ir gali suteikti jums informacijos grandinė. Ačiū.

Patikrinkite skambėjimo dažnumas. Nuoroda į Unitrode app dėmesį į Vibracijos slopintuvas dizainą, galite apskaičiuoti reikšmes res. & Dangteliu. Pirmiausia patikrinkite, nuotėkio induktyvumas savo transformatorius. Didinti vertė vartų rezistorius sumažinti kilimo trukmę / kritimo metu. Tai taip pat padės sumažinti skambėjimo. Bet didinti šildymo MOSFET taip nepadidina už 33E/47E

Leiskite man grįžti į savo pradinį klausimą:
bet dėl to smaigalys mano TRANSISTOR gauna per daug karšta
išvada labiausiai tikėtina neteisinga.. Ir dėl siūlomų snubbers:
tai taip pat gauna šilumos iki ... ir suskirstomi ......[/citata] Snubbers yra skirta sugerti energiją. Taigi tai iš esmės normalus, kad jie kaista. Apgaulė yra koreguojant laiko konstanta ir tariamoji varža taip, kad jie tik (daugiausia) sugeria nepageidaujamus aukšto dažnio virpesių energijos ir mažai tuo SMPS veikimo dažnis. Kadangi idealiai konverteris signalo kvadratinių bangų su neribota dažnių spektrų, tai neįmanoma iš principo, todėl Vibracijos slopintuvas matmenys visuomet kompromisas. Tol, kol smailės turi būti ne bijoti sugadinti perjungimo įtaisai, jie daugiausia elektros energijos gamybos trukdžių problema, tačiau jos neturi sukelti didelių nuostolių. Naujausi MOSFET yra paprastai integruotas Šotki-diodai, kad pakaba šuoliai virš maksimalios Vds. Tokiu būdu sukauptą energiją nuotėkio induktyvumas yra įjungtas į nuostolius. Absorbing energijos Vibracijos slopintuvas gali tik padidinti bendruosius nuostolius. Jūs arba turite naudoti transformatorius su mažiau nuotėkio induktyvumas ar perjungiklis topologija, kad atsigaus energijos pirminės. Klasikinis dviejų tranzistorių push-pull konverteris negali, deja.

Manau, mums reikia matyti schematiškai tada tik mes galime padaryti kai kurias išvadas.

Tahmid mano įėjimo įtampos yra 385 voltų išėjimo yra 145 voltų šuoliai yra beveik 800 voltų, kas pasiūlymas, galite skambinti ir pateikti savo elektroninio pašto numeris, kad galėčiau laišką mano schema

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back