aukšto dažnio mikrojuostelinių filtras

P

piratheepan

Guest
Sveiki, gali kas nors suteikti man informacijos apie tai, kaip aš galiu dizainas mikrojuostelinių aukšto dažnio filtras. Noriu kai kurios skaičiavimo, o ne programinės įrangos modeliavimo.

Jūs turite modelis vienkartinės elementas aukšto dažnio filtras pirmą. Tada tik slaptas mikrojuostelinių aukšto dažnio filtras. Rekomenduok knyga Dovydas gaisras Su apskaičiavimu susijusi informacija.

Galite pabandyti ieškoti šios knygos "Mikrojuostelinių Filtrai RD / Mikrobangų Programos" Jia-Shen G. Honkongas ir MJ Lancaster Asmeniškai, aš esu naujas filtras dizaino ir i rasti šią knygą lengviau suprasti. Jie labiausiai formulę, kad jums reikia kurti filtrą. Tikiuosi tai padės.

manau, kad filtro skyriuje gaisras knyga yra labai gera pradžia, mikrobangų filtro dizainas khouly

Hi there yra knyga pavadinimu "Mikrobangų įrenginiai ir grandinės", pavyzdžiui, & Bhartia. Jūs galite rasti, kad tai yra labai naudinga. Aš padariau, Low Pass Filter (Butterworth & Chebyscheff) įgyvendinimą. Pakviesk kodo pridedamas.

Kodas MATLAB formatu. Taip pat filtrą turėtų būti Kopėčios formos su lygiagrečiai kondensatorius ir serijos induktyvumo. Ir kodas bus tik ilgio juostelės segmentai paveikslėlyje. Jų plotis yra susijusi su elementų varža (Zi, ZL, zc), galite jį gauti lengvai, naudojant mikrojuostelinių varža atžvilgiu.

Filtro knyga Mathaei ir tai yra visiškai Mic bangų filtras knyga

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back