Aukščiausia Veiklos rodiklis 82C55 ir DIO 96 ..

D

dhruvish

Guest
Hello guys,
can be operated.

Aš jau per duomenų lapų abiejų negalėjo rasti, kuri yra didžiausias duomenų perdavimo greitis, kuriam esant 82C55 ir DIO 96
gali būti valdomas.Man reikia daugiau medžiagos apie šias lustai.Esu įsitikinęs, kad kas nors gali padėti man su šia.

Ačiū,
D

Labas,

Dėl 82C55A, manau, reikia atsižvelgti į laikotarpį vienu skaityti arba vieną parašyti plius metu laikas tarp dviejų iš eilės skaityti, nei rašyti.

skaityti impulsų plotis TRR = 150ns
laiko tarpą tarp dviejų skaito / rašo TRV = 300ns.

Bendra 82C55A yra 450ns.Jei pridėti 50ns marging, šį vieną prieinama kiekvienam 500ns arba 2MHz įsigijimo dažnumą.

Dėl 82C55A-5, TRR = 250ns ir TRV = 300ns.Iš viso yra 550ns.Pridėjus 50ns marging, viso yra 600ns arba 1.6MHz.

Labas,

Aš daugiau abejonių DIO-96 NI.Sakoma, ji naudoja keturis 8255 lustai.But I Dont pamatyti daug kaiščių, aš matau tik 24 I / O kaišteliai kiekvieno bloko 8255 bet kokia heppened kitų kontrolės smeigtukai?Ar nėra jokios kontrolės bitai NĖRA DIO 96?

Prašome aiškiai
D

Labas,

Aš turėjau ieškoti NĖRA svetainėje.DIO 96 atrodo bord per keturis 8255.Jūs tik turite prieigą prie IO jungties, kuri yra wirred į IO smeigtukai iš keturių 8255.Valdymo smeigtukai iš keturių 8255 vadovaujasi logika sąsaja tarp priimančios PC (ISA arba PCI), kur DIO 96 yra įjungtas į.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back