R
Rooftop
Guest
Labas visiems, aš noriu naudoti procesoriaus aušinimo ventiliatorius, mano projektas ir aš rasiu prasme pin. Ar kas nors žino, kas yra šio kaiščio ir kaip ji veikia? Ačiū už jūsų pagalbą mano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
SėkmėsGerbėjų Aušintuvas Maitinimo supakuota procesoriaus ventiliatorius radiatoriaus reikia 12 V maitinimo įtampa. Ventiliatorius maitinimo kabelis bus siunčiami su pakuotėje procesorius atkreipti galia nuo galios antraštės plokštę. Maitinimo kabelio jungtis ir pinout paveiksle 35. Plokštės turi pateikti suderinti galia antraštės remti supakuota procesorius. 37 lentelėje pateikiama specifikacijos įvesties ir išvesties signalų ventiliatorius radiatoriaus jungties. Ventiliatorius radiatoriaus rezultatų SENSE signalą, kuris yra atviro kolektoriaus išėjimo, kad impulsai bent dviejų impulsų per ventiliatoriaus sukimosi greitį. Plokštės prisitraukimas rezistorius numatyta VOH kad atitiktų sisteminės plokštės sumontuotos ventiliatoriaus greičio stebėti reikalavimų, jei taikytina. Naudoti SENSE signalas yra neprivalomas. Jei SENSE signalas yra nenaudojami, pin 3 JUNGTIS turėtų būti susietos su GND.