Aušinimo ventiliatorius pinout

R

Rooftop

Guest
Labas visiems, aš noriu naudoti procesoriaus aušinimo ventiliatorius, mano projektas ir aš rasiu prasme pin. Ar kas nors žino, kas yra šio kaiščio ir kaip ji veikia? Ačiū už jūsų pagalbą mano

Tai matavimo RPM gerbėjų! Jūs gaunate du impulsų per revoliucija kaip produkcija .... Hope this helps

ačiū, bet produkcija vis dar TTL lygis ar kitą lygį? ačiū už jūsų dėmesį Pagarbiai

Atsiprašome .... aš neturiu daug visokeriopą, aš pasakiau tai, ką visi skaitau P4 duomenų lape. Pabandykite jo matavimo ir prisiminti savo atviro kolektoriaus išėjimo, todėl jums reikės pullup rezistorius!
Gerbėjų Aušintuvas Maitinimo supakuota procesoriaus ventiliatorius radiatoriaus reikia 12 V maitinimo įtampa. Ventiliatorius maitinimo kabelis bus siunčiami su pakuotėje procesorius atkreipti galia nuo galios antraštės plokštę. Maitinimo kabelio jungtis ir pinout paveiksle 35. Plokštės turi pateikti suderinti galia antraštės remti supakuota procesorius. 37 lentelėje pateikiama specifikacijos įvesties ir išvesties signalų ventiliatorius radiatoriaus jungties. Ventiliatorius radiatoriaus rezultatų SENSE signalą, kuris yra atviro kolektoriaus išėjimo, kad impulsai bent dviejų impulsų per ventiliatoriaus sukimosi greitį. Plokštės prisitraukimas rezistorius numatyta VOH kad atitiktų sisteminės plokštės sumontuotos ventiliatoriaus greičio stebėti reikalavimų, jei taikytina. Naudoti SENSE signalas yra neprivalomas. Jei SENSE signalas yra nenaudojami, pin 3 JUNGTIS turėtų būti susietos su GND.
Sėkmės

Ačiū už Jūsų elektroninio pašto. Dabar aš galiu susisiekti prasme PIN nutraukti Kaisčiai AT89S52? Ar 11,0592 MHz pakankamai greitai aptikti pertraukti? Aš žinau, kad man reikia padalinti iš 12, bet i Laikrodis nori žinoti, iš ko nors, kad kada nors išbandyti nutraukti kaištis realibility. Ačiū visiems, kurie padėjo man Nuoširdžiausi linkėjimai

Sveiki, Taip, tai yra pakankamai, šiuo išėjimo dažnis yra ne labai didelė. Bet jeigu jūs norite išmatuoti ventiliatoriaus greitis, geresnis pasirinkimas naudoja vidaus laikmatis, kaip skaitiklį, ir tikėtis šį nustatytą laikotarpį impulsą. Tokiu atveju jums nereikia pažintys kiekvienas impulsas.

Aš planuoju naudoti Nutraukti laikmatis 0 ir nustatykite, kad jis 1 sek. kai laikmatis skaičius i bus aktyvuoti išorinį nutraukti, todėl bus suskaičiuoti, jei yra keletas impulsų po laikmačio perkrautas i nustos išorės nutraukti ir siųsti rezultatą LCD. Štai ką aš planuota. Kiekvienas turi kita idėja? Ačiū už jūsų pagalbą ir daug dėmesio .... Nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back