ATX PSU Pagalba - aš tiesiog reikia 100A 12V PSU

A

aq_mishu

Guest
bet pasakykite man, ką man reikia padaryti taip:

Aš tiesiog reikia 100A 12V PSU.Dėl nedidelio svorio ir easyness, aš planuojate naudoti ATX PSUs.Tai SMPS teisė?Dabar aš PSUs už @ 12V, 20A maks.Taigi aš galiu naudoti 5 PSUs draudimo togather į Buss-baras.Taigi iš viso 12V 100A.Right?Aš tai taip paprasta ...Tie visi 12V išėjimai visų 5 psus visi togather?arba kai kitas dalykas, taip pat ...ji turi būti 12V ir ne mažiau nei ...

Manau, kad sujungti du maitinimo šaltiniai lygiagrečiai nėra gera idėja.
Aš nežinau beveik nieko apie çjungtas PSU, tačiau tai yra bendra taisyklė: "Negalima sujungti du maitinimo šaltiniai lygiagrečiai".

Jeigu viena PSU galia yra šiek tiek mažesnės įtampos negu kiti, tada jūs turite šiuo metu vyksta į pirmąją ir, kad nėra gerai visiems.

Regards, Diego.

Štai ką man buvo neramu dėl ...Manau, kad galima naudoti ir diods krūva už tai kryptinė ...bet žinote, kad ...per daug diods ...1N54xx rodys Max 3a ...taigi kiekvienam 20A @ 12V, turiu 7 diodais ....ir iš viso bus 42 diodai ...kitas Išminčius Array (maitinimo diodas ..), bet aš neturiu supratimo apie jį, ir jis taip pat kino brangu čia ...ir neturi Pers voltų idėja ...

Na, manau, kad sujungti du diodus lygiagrečiai (I mean, jungiantis du diodai įvertintas 0.5A, gauti naują įvertintas 1A) yra bloga idėja, taip pat.(Damn, I hate būti "vaikinas iš blogos naujienos")

Problema yra ta, kad mažai diference į parametrą "yra", gali sukelti didelių diference Atsiradusiame Id jei diodus yra kartu ir tuo pačiu voltaje (Atminkite, kad Id = is * (e ^ (Vd / N * Vt) -1), kur yra ≈ 10 ^ -15).Vienas diodus galima gauti daugiau dabartinio nei kiti, tik todėl, kad jie yra šiek tiek kitoks.

Galite pabandyti ji su dviem 1N4148, vienas 5V šaltinio, vienas rezistorius ir skaitmeninio MULTIMETER.

Nemanau, kad ši problema bus lengva ir pigu sprendimas ...Jei dirbate su mažai srovės, gal galite pabandyti (turiu galvoje lygiagrečiai diodai, ne lygiagrečiai PSU), bet manau, kad 100a straipsnis yra daug.

Can't you break kai atskirtų dalių sistema?
Galbūt, jei galite paaiškinti, ką jūs bandote daryti, kas gali jums padėti.

Regards, Diego.Parašytas po 26 minučių:po tam tikro laiko ieškoti internete stengiasi padėti, aš tau: http://www.premium.es/english/iguia5b.html # ancgui54.

Manau, jums reikia tarp 32 pav sumaišoma ir 33 paveiksle, bet aš nesu įsitikinęs, tai bus darbo jūsų konkrečiu atveju.Gal galite pabandyti su maža apkrova pamatyti, kaip jis veikia, ir iš lėto prieaugio jį, norėdami pamatyti, kas vyksta.Prašome, būkite labai atidūs!

Regards, Diego.

Darbas su didelės galios SMPS be jokių SMPS patirtis nėra gera idėja, bet vistiek pabandykite šį saitą, tai gali jums padėti.Arba "Google" ji Žinoma.

http://www.qrp4u.de/docs/en/smps_new/index.htm

ENJOY!

Na, man reikia HF VHF įlaidai.visų dabartinių poreikių Apie 80A@13.8V.už 12V, I'm svarsto 100A bendra.ir SMPS dėl nedidelio svorio ...nes tai kartais turiu judėti ....

Kad yra daug energijos, 1200W.Galite sujungti kai kabelius iš savo automobilio, o tai veikia!

Jūs negalite įdėti maitinimu lygiagrečiai ir tikėtis, kad ji tinkamai veiktų.Galite pabandyti sukurti savo, bet 1200W PS tikriausiai reikia šiek tiek patirties (ji turi būti veiksmingos, arba ji bus per karšta, kad su Jumis)

Help ....žinote, 1 PSU už visą rig ...per daug daiktų į vietą, taigi vieną PSU ...Linijinės yra nepatogūs ...Taigi SMPS ...jei jus vaikinai gali padėti ...bent 40A 13.8vx 2 lygiagrečiai su apsauga diodas ...nes kiekvienos įranga, @ 12V, 25 A. kiekvienos ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back