Atvykimas laikrodis latentinis vertė prieš CTS?

H

hgby2209

Guest
Šiuo metu, aš pass mano Netlist & apribojimą iki MN inžinierius paleisti grubus CTS tada gauti laikrodis zabił ataskaitą ir bazės nerijos pranešimą nustatyti laikrodį vėlavimą.

Bet jei aš nenoriu paleisti žaliavinės CTS, kaip galima gauti visą parą latentinis vertė?

Per iš anksto išdėstymo etape, pavyzdžiui, logika sintezė ir išankstinio išdėstymo STA, reikia gydyti laikrodis signalus kaip ideali tinklai ir nustatykite apskaičiuotas vertes laikrodis nerijos ir laikrodis vėlavimą.Šios vertybės gali būti bendrosios ir technologijų jums pasirinkti, ar jūsų projektavimo reikalavimas.Tai bettter, kad vertybės yra artimos faktinės po išdėstymą.

Thanks!Carrie, aš žinau, ką kalbėti apie.
Bet aš noriu sužinoti, kaip apskaičiuota vertė laikrodis latency?

Tai nėra lengva įvertinti laikrodis vėlavimą iki CTS.Tačiau patikrinti jūsų laikrodis spec už CTS, nuo to, Jūs galite gauti informaciją apie galutinio CT, pavyzdžiui:
kiek lygiu CT, kokios ląstelės CT, maks FanOut langelius CT, tada
galima grubiai įvertinti laikrodis nedelsiant.

Nėra būdų.Labai dizainas / įrankis / patirtį išlaikytinį.Tačiau paprastai, Laikrodžiai latentinis nėra didelė problema, tai tik jūsų IO kelio luste.Ir teikti paprastai fliped, kol jie ateina į arba nutraukia luste.

Man reikia duoti MN inžinierius latentinis vertės CTS spec.
jei aš negaliu įvertinti vertės, kaip galima MN inžinierius padaryti CTS?

balandis dizaineris gali įrašyti laikrodis medis automatiškai, pavyzdžiui, socencounter.pagal projektą.Žinoma, jūs galite apskaičiuoti.Manau, tegul įrankiai automactical.

Svertas skaičius lygus log8 (DFFsnumber_clk).
latentinis lygi svertas numeris X cllk_buffer uždelsė.
tačiau jis yra pernelyg netikslūs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back