Atviro ciklo Pelnas matavimas

X

xdrfvg

Guest
Aš stengiuosi įvertinti atvirojo kontūro pelnas. LM324 nekilnojamojo grandinės, naudodami šią konfigūraciją žemiau. Aš naudoju: R = 1Meg (grįžtamasis ryšys) C = 1Farad (grįžtamasis ryšys), maitinimas: 15V ~-15V Tada aš įvesties AC sinusinė 100mvp-p @ 10Hz ne apversdami įvedimo. Bandau gauti su šio apskaičiavimo atvirojo kontūro pelnas: {V (+) - V (-)} Ao = Vout. Taigi aš manau, išėjimo įtampos matavimą, bet aš suprantu, kad išėjimo įtampa jau užpildytas (jis pasiekia Elektros srovės geležinkeliui tiekimas). Manau, kad kažkas negerai. Ar kas nors parodyti man teisingus būdus įvertinti atvirojo kontūro pelnas su šia konfigūracija? Ir kodėl mes turime didelę grįžtamosios linijos rezistoriaus vertę? Kas yra kitoks, jei aš trumpą? Ačiū už atsakymą ~~

Ieškoti šiame dokumente Dr RDMiddlebrook: Matavimo kilpos stiprinimo koeficientas Feedback Systems Intl. J. Electronics, 38, 485-512, 1975 balandis.

1F kondensatorius atrodo nurodantis, kad esate imituoti, o ne "matavimo". Tai Gerai žinoma, bet mano nuomone, turėtų būti paminėta. Jei taip, yra paprasti metodai nustatyti atvirojo kontūro pelnas iš uždaro ciklo grandinės modeliavimas. nereikalaujant ypatingų šališkumo triukus. Kilpa pelnas modeliavimas paprastai daroma AC nurašymas režimu, o tai reiškia, Mažų signalų modelius ir taip pat, kad absoliutūs signalo amplitudės yra beprasmis. Nekilnojamojo grandinės ir trumpalaikis režimo modeliavimas (= didelis signalo), turite išlaikyti linijinis įtampos diapazonas žinoma, todėl 100 mV, įvesties pernelyg aukštos dydis.

Galite šią Dr RDMiddlebrook dokumento: Loop Gain Feedback Systems Intl matavimas. J. Electronics, 38, 485-512, Apr 1975
Ačiū. Aš jo ieškoti.
1F kondensatorius atrodo nurodantis, kad esate imituoti, o ne "matavimo".
Atsiprašau už savo klaidą, jis turėtų būti 1uFarad, ne 1Farad, kaip jau minėjau pirmoje paštu.
Jei taip, yra paprasti metodai nustatyti atvirojo kontūro pelnas iš uždaro ciklo grandinės modeliavimas. nereikalaujant ypatingų šališkumo triukus.
Jei taip, kokie metodai yra?
tikrą grandinės ir trumpalaikis režimo modeliavimas (= didelis signalo), turite išlaikyti linijinis įtampos diapazonas žinoma, kad 100 mV, kai įėjimas yra pernelyg didelis mastas.
Taip, Jūs gaunate tašką. Problema - kaip išlaikyti išėjimo įtampa linijinės įtampos diapazonas. Jei 100 mV, yra per didelis, kaip apie 10 mV. Tai yra mažiausia įtampa, kad mano signalo generatorius gali generuoti.

Taigi diskusija apie realiais matavimais. Norint išmatuoti kilpos stiprinimo koeficientas maždaug 100k, turite galėti generuoti žemos įtampos žemiau 100 UV ir (arba) tokio dydžio matavimo įtampa. Jei neturite turėti įrangą ir nežinote, kaip sukurti tinkamą matavimo grandines, jis negali dirbti. Jūs taip pat turėtų apsvarstyti, kad VP triukšmas greičiausiai prireiks atrankinis dažnio išėjimo įtampos matavimui. Kilpos stiprinimo koeficientas Vo / Vi, ji gali būti detremined taip pat mano matavimo OP įėjimo įtampa uždarame kontūre, bet tai UV kiekis ne maksimalaus pelno. Taigi minėjau metodą primarly,, modeliuoti. Tinkamą įrangą, taip pat tai gali būti realus matavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back